تره فرنگی بخورید تا سرطان نگیرید
ترکیبات گوگردی و آنتیاکسیدانی تره فرنگی برای پیشگیری از سرطان مفید است
ترهفرنگی حاوی ترکیبات آنتیاکسیدانی مانند فلاوونوئیدها و کاروتنوئیدها ست. ترکیبات گوگردی آن نیز خواص آنتیاکسیدانی داردو سلولهای بدن را از آسیب رادیکالهای آزاد دور نگه داشته و از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و سرطان و همچنین ناخوشیهای معمول دوران پیری پیشگیری میکند.فلاوونوئیدهای موجود در این سبزی خواص ضد سرطانی فوقالعادهای دارد.
برگهای سبز تیره بیرونی ترهفرنگی حاوی بیشترین میزان آنتیاکسیدانهاست. بتاکاروتن نیز یکی از کاروتنوئیدهای مهمترهفرنگی است. .
ترهفرنگی حاوی ترکیباتی به نام ساپونینها و ساپوژنین است که هر دو قادرند کلسترول خون را کاهش دهند. این ترکیبات همچنین خواص ضدسرطانی و ضدقارچی دارند.
ترهفرنگی بوی خاصی دارد که ناشی از ترکیبات گوگردی آن است. این ترکیبات با خرد شدن سبزیجات آزاد میشوند. بیشتراین ترکیبات گوگردی به کاهش خطر ابتلا به سرطان در حیوانات آزمایشگاهی کمک میکنند.
محققان معتقدند عصاره ترهفرنگی باعث کاهش کلسترول خون شده است. فلاوونوئیدها و ساپونینهای موجوددر این سبزی نقش موثری در کاهش چربی خون دارد.نتایج پژوهشهای متعدد نشان داده سیر نیز تأثیر زیادی در کاهش چربی خون دارد. خوشبختانه ترهفرنگی نیز همین خاصیت را دارد و شما میتوانید از آن برای کنترل کلسترول خونتان استفاده کنید.
نتایج پژوهشها نشان میدهدمصرف سیر، پیاز، موسیر، ترهفرنگی، پیازچه خواص ضدسرطانی دارد. این سبزیجات ازابتلا به سرطان معده و روده پیشگیری میکنند.
ترهفرنگی تقویتکننده، دیورتیک (ادرارآور) و ملین بوده و خواص ضدعفونیکنندگی دارد. از این سبزی برای درمان بیماریهایی مانند سوءهاضمه، کمخونی، آرتریت، نقرس، عفونتهای ادراری، بواسیر، زخمها و جراحات جزئی و همچنین یبوست استفاده میکنند. اگربه دنبال روشی طبیعی برای کاهش کلسترول خونتان هستید و میخواهید سیستم ایمنی بدنتان را تقویت و سرطان را از خود دور کنید به سراغ ترهفرنگی بروید..