عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: جوامع بشری به دانشمندان بصیر نیاز دارد
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مرکز خراسان رضوی، تولیت آستان قدس رضوی در همایش سفیران هدایت، در مشهدگفت: جوامع
حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در این همایش که با حضور 700نفر از علما، روحانیان شیعه و اهل سنت استانهای خراسان رضوی،شمالی،جنوبی و از کشورهای سوریه،عراق و لبنان برگزار شد افزود: همانطور که دشمنان در صدر اسلام در مقابل پیام حیات بخش پیامبر(ص) صف آرایی کردند، امروز هم با ادیان ساختگی و ایجاد اختلاف و تفرقه در صفوف اسلامی صف آرایی کرده اند ؛امروز با جاهلیت مدرن روبه رو هستیم که مجهز به علم و فناوری، قدرت رسانه ای و قدرت تخریب در فضای فرهنگی است.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: اتحاد مسلمانان در جهان اسلام باعث مستأصل شدن دشمنان شده و اتفاقات امروز منطقه نشان از استیصال آمریکا است.
حجت الاسلام اکبر فرجام مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت خراسان هم در این همایش گفت: بیان خطوط کلی حرکت روحانیت و علما هدف این همایش با توجه به شرایط حساس جهان اسلام است.