گیاهان خوراکی علاوه بر تأمین بخشی از مواد غذایی مورد نیاز مردم، منبع درآمد مناسبی برای بسیاری از زنان ومردان دراین فصل سال است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد، با فرا رسیدن فصل بهار و حتی روزهای پایانی سال کم کم تازگی و سرسبزی طبیعت به واسطه رویش گیاهان خوراکی کوهی رنگ و لعاب ویژه ای به بازارهای روزانه شهرهای کردنشین به خصوص شهر مهاباد می بخشد.
مجید پاتو ،رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان مهاباد گفت: در مناطق روستایی این شهرستان بیش از ۵۰ نوع گیاه خوراکی، دارویی و صنعتی برداشت میشود که مصرف آن از روزگاران گذشته مرسوم بوده است.
خسرو آناهید کارشناس تغذیه هم گفت: علی رغم کمبود بارش برف نسبت به سالهای گذشته امسال نیز خوان پر نعمت طبیعت لطف خود را از مردم این مناطق دریغ نکرده و همچون همیشه سفره مردم در این فصل سال با انواع طعام از گونه های مختلف گیاهان خوراکی آراسته شده است.
آناهید افزود: کنگر، شنگ، ترشک، اسفناج و سیر کوهی، ریواس و گیلاخه از گیاهان خوراکی و لذیذ و مورد پسند ذائقه مهابادی ها به شمار می رود که هر روز صبح توسط اهالی روستاها و برخی از شهرنشینان از دامان طبعیت و کوهپایه های منطقه برداشت و در بازار منطقه به شهروندان عرضه می شوند.