در فصل بهار، که فصل رویش گل و گیاهان است، بسیاری از افراد به حساسیت بهاری و فصلی مبتلا میشوند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مهاباد، رعایت نکات پزشکی و رژیم غذایی مناسب از جمله راهکارهای مقابله با این نوع حساسیت است.
با نو شدن طبیعت خیلی ها دنبال راهکاری برای رهایی از حساسیت و علائم آزاردهنده آن هستند.
شمس برهان، پزشک عمومی می گوید: استفاده از ماسک، بیرون رفتن کمتر و مراجعه به پزشک و مصرف داروها از راههای مقابله با حساسیت فصلی است.
وی افزود: چای سبز، کیوی، پرتقال، فلفل تند، کلم بنفش، اسفناج، لیموترش و چغندر از جمله مواد غذایی هستند که علائم حساسیت بهاری را کاهش میدهند.