تحقیق در زمینه ارقام مقاوم به خشکی از مهمترین فعالیت مرکز ملی تحقیقات لوبیا خمین است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ کارشناس مرکز ملی تحقیقات لوبیای خمین با اشاره به مصرف بالای آب در تولید لوبیا گفت: مهمترین فعالیت این مرکز تحقیقات در زمینه ارقام مقاوم به خشکی است تا کشاورزان بتوانند با کاهش مصرف آب صرفه جویی خوبی در بحث آبهای زیرزمینی داشته باشند.
دری افزود: فعالیت بیش از دو دههای مرکز تحقیقات و آموزشی لوبیای خمین باعث تولید و معرفی بیش از ۱۰رقم جدید لوبیا جدید در این مرکز شده است.
وی اضافه کرد: این مرکز در سال۹۶ توانسته با تلاش کارشناسان ۳رقم جدید لوبیا شامل ۲رقم چیتی و یک رقم قرمز به نامهای غفار صالح و یاقوت را پس از ده سال کار تحقیقاتی معرفی کند.
به گفته وی، بازار پسندی، مقاومت در برابر خشکی، زودرس بودن ۷الی۱۰ روزه و صرفهجویی در مصرف آب از ویژگی های این ارقام جدید است.