مدیرکل نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: استفاده از لیزر در آرایشگاه ها غیر مجاز است.
دکتر مقیمی در مصاحبه با خبرنگار ما با بیان این که برخی از افراد بدون صلاحیت و مدرک پزشکی در امور درمانی دخالت می کنند افزود : استفاده از لیزر، خدمتی کاملاً پزشکی است و باید قبل از انجام آن، بیمار معاینه شود و همچنین حساسیت و عوارض لیزر در افراد مورد بررسی قرار گیرد.
وی گفت: موارد یاد شده در تخصص یک آرایشگر نیست و با آرایشگاه هایی که اقدام به ارایه خدمات لیزر درمانی می کنند برخورد می شود.
دکتر مقیمی افزود: عوارض و سوختگی های ناشی از استفاده نابه جای لیزر، سوختگی های عمیقی را در افراد ایجاد می کند.
وی گفت: لیزر درمانی خدمتی پزشکی است و از هموطنان درخواست می کنم به مراکز غیرمجاز برای لیزر درمانی مراجعه نکنند و خدمات پزشکی را از پزشکان دریافت کنند.
مصرف مکمل های بدن سازی بدون تجویز پزشک ممنوع
مدیرکل نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: مکمل های بدن سازی فقط باید با تجویز پزشک مصرف شود.
دکتر مقیمی با اشاره به تبلیغات شبکه های ماهواره ای در خصوص افراد ورزشکار و داشتن عضلات قوی و تنومند افزود: مکمل های بدنسازی در تعدادی از باشگاه های ورزشی ، سالن های بدن سازی و پرورش اندام به صورت آزادانه به فروش می رسد.
وی گفت: عرضه مکمل های غذایی در باشگاه های بدن سازی غیر قانونی است و این مکمل ها باید از طریق داروخانه ها عرضه و تهیه شود.
دکتر مقیمی افزود: تعدادی از ورزشکاران به علت استفاده خودسرانه از مکمل های بدن سازی و تهیه آنها از باشگاه های پرورش اندام هم اکنون دچار صدمات کلیوی شده اند.
وی با بیان این که بسیاری از ورزشکاران فکر می کنند که مصرف مکمل "کراتین" مجاز و استاندارد است گفت: مصرف زیاد این مکمل باعث وارد شدن صدمه به کلیه و در نهایت از دست رفتن کلیه فرد می شود.
دکتر مقیمی با اشاره به این که اگر فردی نیازمند مصرف مکمل ها باشد باید پزشک آن مکمل را برای فرد تجویز کند افزود: همچنین برخی از افراد ورزشکار به علت استفاده از داروهای هورمونی دچار عوارضی مانند عقیمی شده اند.
مراجعه معتادان به مراکز مجاز ترک اعتیاد
مدیرکل نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: معتادان برای درمان اعتیاد خود به مراکز مجاز ترک اعتیاد مراجعه کنند.
دکتر مقیمی با اشاره به تبلیغات ماهواره ای درخصوص داروهای گیاهی ترک اعتیاد افزود: بر اساس بررسی ها این داروهای گیاهی شامل قرص استامینوفن کدئین، قرص دیفنوکسیلات و ترامادول به علاوه مقداری زردچوبه، دارچین و زعفران است.
وی عوارض روانی را یکی از مهمترین عوارض مصرف این داروها بیان کرد و گفت: معتاد با مصرف داروهای ترک اعتیاد گیاهی، ممکن است که اعتیادش از ماده مخدر اولیه قطع شود اما به مواد مخدری که در این داروها وجود دارد اعتیاد پیدا می کند.
دکتر مقیمی با بیان این که اعتیاد یک بیماری چند جانبه و دارای ابعاد روانی اجتماعی و خانوادگی است افزود: بررسی ها نشان داده که اعتیاد افراد با مصرف این داروها نه تنها بهبود پیدا نکرده است بلکه افراد دچار اعتیاد چندگانه به چند ماده مخدر شده اند.
وی گفت: مراکز توزیع کننده این داروها نشانی مشخصی ندارد و به صورت غیرمجاز و زیرزمینی تهیه می شود.
دکتر مقیمی افزود: مراکز ترک اعتیاد کشور یکی از استانداردترین مراکز ترک اعتیاد در جهان هستند و معتادان برای ترک اعتیاد به مراکز مجاز مراجعه کنند.