سال 96 بیش از هشت میلیون و 275هزار قطعه جوجه در مرغداری های گوشتی استان جوجه ریزی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان شمالی گفت: سال 96
حسین رضا زاده با بیان اینکه در این مدت 14هزار و 900 تُن گوشت مرغ در استان تولید شد، افزود: نیاز سالانه استان به گوشت مرغ 16 تا 17 هزار تُن است.
وی گفت: سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی 20 و در کشور 25کیلوگرم است.
91 واحد تولید مرغ گوشتی با ظرفیت دو میلیون و 347 هزار قطعه در دوره در خراسان شمالی فعال است.
همچنین سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت شش هزار و 500 قطعه در دوره، سه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت 250 تن گوشت و یک واحد پرورش صنعتی کبک با ظرفیت پنج هزار و 670قطعه در دوره در استان فعال است.