رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی از صدور بیش از ۳۳ هزار نماد اعتماد الکترونیک به متقاضیان کار در فضای مجازی خبر داد.
وي گفت: بر اساس اساسنامه اي که به ثبت رسيده است بايد سياست هاي لازم در حوزه کسب و کارهاي اينترنتي در اين مرکز اتخاذ شود.
صادق زاده ادامه داد: بر اساس قانون رفع موانع توليد، يک هيأت مقررات زدايي در وزارت اقتصاد شکل گرفته است که تعداد فرآيند صدور مجوزها را کاهش دهد که در حال حاضر نماد الکترونيکي به عنوان يکي از مجوزهاي حوزه کسب و کار اينترنتي به رسميت شناخته شده است.
وي تصريح کرد: چنانچه افراد حقيقي و حقوقي بخواهند در حوزه کسب و کار در فضاي مجازي فعاليت داشته باشند تقاضاي خود را به اين مرکز ارسال مي کنند تا پس از بررسي درباره اعطاي نماد الکترونيکي تصميم گيري شود.
صادق زاده افزود: همه متقاضيان کار در فضاي مجازي براي دريافت نماد اعتماد الکترونيکي بايد سامانه داشته باشند که پس از احراز هويت و تأييد نهايي، نماد اعتماد الکترونيک به آنها اعطا مي شود.
وي گفت: اين نماد در سمت راست سامانه هاي خريد و فروش کالا در فضاي مجازي قرار مي گيرد که دو ويژگي دارد، اول اينکه مردم با اعتماد بيشتري خريد مي کنند و در مرحله بعدي فروشنده تحت نظارت قرار دارد و چنانچه اختلافي بين خريدار و فروشنده ايجاد شود در اين محل رسيدگي خواهد شد.
رئيس مرکز توسعه تجارت الکترونيکي افزود: نماد اعتماد الکترونيک به رونق کسب و کارهاي مطمئن در فضاي مجازي کمک مي کند و افراد بدون صرف هزينه هاي يک مغازه يا شرکت مي توانند در محل کار يا خانه خود اين سامانه ها را با کمترين هزينه اداره کنند.
صادق زاده گفت: در حال حاضر حدود 33 هزار و 900 نماد اعتماد الکترونيک صادر و در اختيار متقاضيان کار قرار گرفته است، اين نماد به مدت يک سال اعتبار دارد و ما در طول يک سال تمامي فعاليت هاي اين سامانه ها را بررسي و تحت نظارت داريم.
وي تأکيد کرد: سامانه هايي که موفق به دريافت نماد اعتماد الکترونيک مي شوند شناسنامه دار هستند و چنانچه سامانه اي معتبر نباشد و اختلافي بين خريدار و فروشنده ايجاد شود رسيدگي هاي آن زمان بر خواهد بود .