فردي مبتکر در جاکارتا پايتخت اندونزي با هدف کاهش پسماند هاي پلاستيکي، ليواني خوراکي از جلبک دريايي توليد کرده است.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلويزيوني اي پي تي ان، فردي مبتکر در جاکارتا پايتخت اندونزي با هدف کاهش پسماند هاي پلاستيکي، ليواني خوراکي از جلبک دريايي توليد کرد.
ديويد کريستين 26 ساله با مشاهده حجم قابل توجه زباله هاي پلاستيکي در خيابان ها و رودخانه ها در جاکارتا آوريل سال 2016 شرکت اِوو-وِر Evoware را در تأسيس کرد. هدف از اين کار ايجاد يک سرگرمي بود که در عين حال بتوان سبب آموزش مردم در ارتباط با چالش هاي پيش روي زيست محيطي باشد. به همين علت، ديويد کريستين اِلو-جِلو ElloJello را ساخت، ليواني قابل خوردن که از جلبک ساخته شده است. از آن مي توان به عنوان ليوان استفاده کرد اما بعد از حدود 30 روز تجزيه مي شود.
کريستين مي گويد او جلبک دريايي را براي ساخت اين فنجان انتخاب کرد زيرا اندونزي يکي از بزرگترين توليد کنندگان جلبک محسوب مي شود.
بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزي ملل متحد -فائو- سهم اندونزي از توليد جلبک از شش و هفت دهم درصد در سال 2005 به 36 مميز 9 دهم درصد در سال 2014 رسيده است.