رییس مرکز بهداشت غرب اهواز از کشف و ازبین بردن سه تن مواد غذایی غیر بهداشتی از اصناف مختلف اهواز خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان مهرداد شریفی گفت: حدود 50 واحد صنفی متخلف در این زمینه به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی معرفی شدند. وی افزود همچنین 10 واحد صنفی دیگر نیز به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی تعطیل شدند .
وی از مسافران و مردم درخواست کرد: موادغذایی مورد نیاز خود را از واحدهای مجاز بهداشتی دارای مجوز صنفی و کارت سلامت تهیه کنند. شریفی ادامه داد: مسافران نوروزی تا حد ممکن از رستوران های بین راهی که اطمینانی از سلامت اقلام و فراورده های آنها ندارند مواد غذایی خود را تهیه نکنند.
شریفی افزود : از 25 اسفندماه سال گذشته تاکنون بیش از 2هزار و 600 بازرسی از اماکن تهیه و توزیع موادغذایی در غرب شهرستان اهواز انجام شده است.
رییس مرکز بهداشت غرب اهوازبا اشاره به بازرسی ماموران بهداشت از مدارس محل اسکان مسافران نوروزی و راهیان نور افزود: در سطح شهر برخی به صورت سیار و سلف سرویس اقدام به فروش مواد غذایی از جمله فلافل می کنند که به دلیل قرار گرفتن موادغذایی در هوای آزاد احتمال آلودگی آنها وجود دارد.
وی افزود: واحدهای تهیه و فروش موادغذایی باید به نکاتی مانند قرار دادن موادغذایی در یخچال، دارا بودن کارت سلامت، پاکیزه بودن محل و ابزار کار توجه کنند که این موارد توسط فروشندگان غیرمجاز رعایت نمی شود. شریفی با اعلام شروع موج اول بیماری روده ای در مقطع کنونی گفت: مسافران نوروزی آب آشامیدنی مورد نیاز خود را از اماکن مطمین تامین کنند و از خرید آب های تصفیه که توسط سه چرخه های سیار به فروش می رسد پرهیز کنند.
رییس مرکز بهداشت غرب اهواز با تاکید بر آلوده بودن یخ های عرضه شده برروی سطح زمین افزود : برای تهیه یخ مصرفی به نکاتی همچون بهداشتی بودن محل عرضه و قرار گرفتن یخ ها در پوشش مخصوص حتما توجه کنند.