رئيس سازمان صدا وسيما تأکيد کرد: بايد با همکاري هاي مشترک رسانه اي و فرهنگي در مقابل هجوم فرهنگی نظام سلطه ايستاد و طرف مقابل را خلع سلاح کرد.
دکتر علي عسکري در ديدار رئيس و مديران تلويزيون دولتي ويتنام بر آمادگي صدا وسيماي جمهوري اسلامي ايران براي انتقال تجربيات خود در حوزه هاي مختلف تاکيد کرد و افزود: رسانه ملي با توليد محتواي غني فرهنگي در حوزه فيلم، سريال، انيميشن و مستند، توانايي خود را ثابت کرده است و آمادگي همکاري در همه زمينه ها را با تلويزيون ويتنام دارد.
رئيس رسانه ملي روحيه ايستادگي و مقاومت را از ويژگي هاي مشترک دو ملت ايران و ويتنام توصيف و تصريح کرد: هروقت از ويتنام نام مي بريم به ياد مبارزات به يادماندني مردم شما با امريکايي ها مي افتيم و هيچ گاه ظلم امريکا به مردم ويتنام را فراموش نمي کنيم.
وي افزود: بسياري از مردم ايران شخصيت مبارز "هوشي مين" نخست وزير اسبق ويتنام و کتاب مشهورش را مي شناسند و مجموعه اشعارش که به فارسي ترجمه شده است ميان مردم ما علاقه مندان فراواني دارد.
رئيس سازمان صدا وسيما با ابراز خرسندي از اينکه ويتنام هم اکنون در مسير توسعه و پيشرفت قرار دارد، تاکيد کرد: جمهوري اسلامي ايران نيز با حفظ استقلال و آزادي خود با تمام توان در چهل سال گذشته در مقابل همه توطئه هاي نظام سلطه ايستاده و هم اکنون به قدرتي بزرگ تبديل شده است.
دکتر علي عسکري به شکست توطئه هاي مختلف دشمنان از ابتداي انقلاب تاکنون اشاره کرد و افزود: آنها وقتي ديدند که نمي توانند در جبهه نظامي ملت ايران را شکست دهند به روشي ديگر روي آوردند که آن يک جنگ تمام عيار فرهنگي است و هم اکنون در خط مقدم اين جنگ، صدا و سيماي جمهوري اسلامي قرار دارد و بار سنگيني را به دوش مي کشد.
تران بين مين، رئيس تلويزيون دولتي ويتنام نيز در اين ديدار پيشرفت هاي جمهوري اسلامي ايران را در عرصه هاي مختلف به ويژه رسانه اي، قابل توجه دانست و گفت: با توجه به جايگاه ويژه جمهوري اسلامي ايران در عرصه بين المللي تقاضا داريم تا تجربيات خود را در زمينه رسانه اي به ما منتقل کنيد.
وي به دروغ پراکني هاي رسانه هاي غربي و سانسور واقعيت در اين رسانه ها اشاره و تصريح کرد: دوست داريم مردم ما خبرها را از طريق رسانه هاي جمهوري اسلامي ايران به ويژه تلويزيون ايران دريافت کنند تا در واقع از واقعيت دنيا و آنچه رسانه هاي غربي نمي گويند آگاه شوند.
تران بين مين، وجود روحيه مقاومت و ايستادگي ميان مردم دو کشور را از جمله تشابهات فرهنگي ايران و ويتنام خواند و افزود: بايد روي اين ويژگي هاي مشترک متمرکز شد و دو ملت را بيش از پيش به يکديگر شناساند.
رئيس تلويزيون دولتي ويتنام با بيان اينکه آثار فيلم و سريال توليدي تلويزيون جمهوري اسلامي ايران برجسته و بسيار قابل احترام است گفت: حضور کارشناسان و برنامه سازان برجسته شما در کشور ما براي آموزش همکارانمان بسيار مغتنم است و اميدواريم با اين همکاري بتوانيم در مسير رشد و پيشرفت حرکت کنيم.
وي افزود: بايد ساز و کاري فراهم آيد تا آثار برجسته شما در حوزه هاي مختلف را خريداري کنيم و براي مردم خود به نمايش بگذاريم.
اين عضو اتحاديه اي بي يو با اشاره به نقش مهم ايران در اتحاديه راديو و تلويزيون هاي آسيا و اقيانوسيه گفت: از مستندسازان و کارگردانان تلويزيوني ايران قدرداني مي کنم و اميدوارم با گسترش همکاري ها بتوانيم ارتباطات فرهنگي و رسانه اي ميان تهران و هانوي را گسترش دهيم.
در اين جلسه مقرر شد دو طرف در آينده اي نزديک تفاهمنامه همکاري در زمينه هاي مختلف رسانه اي به ويژه عرصه خبر و فيلم و سريال امضا کنند.