عرضه گوشت در مراکز عرضه غیرمجاز و بین راهی احتمال انتشار بیماریهای کشنده را افزایش می دهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل دامپزشکی استان وجود کشتارگاه
عبدالله بهمنش با بیان اینکه برای پیشگیری از این نوع کشتار به عرضه کنندگان غیر مجاز پیشنهاد شده که دام را با نظارت دامپزشکی در کشتارگاههای صنعتی ذبح کنند افزود : هنوز از این طرح استقبال نشده است .
وی افزود : در نشست های فوق العاده ایی که با حضور کارشناسان و مقامات قضایی و انتظامی برگزار شد با عرضه کنندگان گوشت در مکانهای غیر مجاز برخورد می شود .
وی داشتن گواهی سلامت فروشنده، مکان بهداشتی توزیع، نگهداری 24 ساعته گوشت در اتاق پیش سرد با دمای 4 درجه برای از بین بردن برخی بیماریهای احتمالی، نظارت دامپزشکی در فرایند انتقال و ذبح دام در کشتارگاه ها را از ضروریات عرضه ی گوشت سالم برشمرد.
بهمنش از مردم خواست با استقبال نکردن از این واحدهای غیر مجاز دامپزشکی را برای پیشگیری از بیماریهای خطرناک یاری کنند.