۳۷ مجوز فروش ماهی قرمز شب عید در خراسان جنوبی صادر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل دامپزشکی استان بر اهمیت تهیه ماهی سالم برای شب عید، گفت: توصیه می شود مردم برای اطمینان بیشتر، ماهی شب عید را از این مراکز خریداری کنند.
محمد اصغر زاده با بیان اینکه بیماری های مشترکی بین آبزیان وجود دارد، افزود: ۸۰ درصد آبزیان متاسفانه حمل کننده میکروب هستند که باعث اسهال، استفراغ و تهوع می شود.
وی خواستار توجه در خرید ماهی شب عید شد و گفت: مردم از خرید ماهی هایی که روی بدن آن ها رشته های پنبه مانند وجود دارد، اجتناب کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان با بیان اینکه کودکان از دست زدن به ماهی خودداری کنند، افزود: همچنین اگر فلس های موجود در بدن ماهی کنده شده باشد، خریداری نکنید.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: بهترین دما برای نگهداری ماهی ۱۵ تا ۲۵ درجه سانتی گراد است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه از رها کردن ماهی مرده در جوی آب خودداری کنید، افزود: ماهی ها می توانند بستر انتقال بیماری ها میکروبی و قارچی باشند.