پژوهشگر دانشگاه صنعتی اصفهان به روش نوین جوشکاری فولادهای زنگ نزن به دیگر آلیاژها در دانشگاه صنعتی اصفهان دست یافت.
جلال كنگازيان، فولادهای زنگنزن دوفازی را در زمره آلیاژهای مقاوم به خوردگی دانست و گفت: نوع سوپردوفازی این فولادها با هدف جایگزینی فولادهای زنگنزن متداول و بهمنظور ساخت لولههای موجود در صنایع درگیر با محیطهای خورنده، همچون صنایع نفت، گاز و پتروشیمی توسعه یافته است.
وی افزود: در این گونه صنایع با تغییر در شرایط محیطی همچون دما و نوع محیط خورنده به آلیاژهایی نیاز است که مطابق با شرایط کاری بازدهی لازم را از لحاظ اقتصادی و ایمنی ایجاد کنند.
پژوهشگر برتر دانشگاه صنعتی اصفهان در این صنایع، جوشکاری فولادهای زنگنزن به دیگر آلیاژها را از جمله آلیاژهای پایه نیکل اجتنابناپذیر بیان کرد و گفت: مهمترین مساله در جوشکاری این آلیاژها انتخاب روش صحیح جوشکاری است که در شرایط به شدت خورنده محیط، انهدام در ناحیه جوش میتواند خسارات مالی را به همراه داشته باشد.
جلال كنگازيان افزود: نتایج این پژوهش میتواند در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و دیگر صنایعی که نیاز به جوشکاری این نوع آلیاژها دارد، مفید باشد.
این پايان نامه، عنوان پایان نامه برتر سال را در هجدهمين كنفرانس ملي جوش و بازرسي و هفتمين كنفرانس ملی آزمايش هاي غيرمخرب که بهمن ماه در دانشگاه اراک برگزار شد به خود اختصاص داده است.