جشنواره طبخ ماهیان قزلآلا در بوستان لاله شهرکرد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز چهارمحال و بختیاری ؛ مدیر کل جهاد کشاورزی استان گفت : این جشنواره با هدف ترویج مصرف
آقای غریب افزود : در این جشنواره بیش از 100 هنرمند، 50 نوع غذا را با ماهی قزل آلا طبخ و برای عرضه ارائه کرده اند و در پایان به 15 هنرمند که غذاهای برتر را طبخ کرده اند هدایایی اهدا شد.
مدیر شیلات چهارمحال و بختیاری هم در حاشیه این جشنواره با اشاره به مصرف سرانه ماهی در بین مردم گفت: سرانه مصرف آبزیان در استان چهارمحال و بختیار حدود هفت کیلوگرم، در کشور افزون بر 10 کیلوگرم و در دنیا بیش از 20 کیلوگرم است .
منصوی افزود : در تلاش هستیم مصرف سرانه در کشور ما نیز به 20 کیلو گرم برسد
چهارمحال و بختیاری با تولید سالانه بیش از 24 هزار تن ماهی قزلآلا در بیش از 300 مزرعه فعال پرورش ماهی سردابی ، رتبه نخست تولید ماهیان سردابی کشور را دارا ست.