مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی گفت: احتمالا آقای رحمانی فضلی فراموش کرده است که صدا و سیما درباره پوشش رسانهای اغتشاشات دی ماه نظر شورای عالی امنیت ملی را رعایت کرده است.
وی با تاکید بر اینکه رسانه ملی در روز شنبه نهم دی که روز سوم اغتشاشات بود با تصمیم شخص رئیس سازمان، پوشش این اتفاقات را آغاز کرد، گفت: آقای دکتر علی عسکری روز شنبه نهم دی راسا و با مسئولیت خود تصمیم به پوشش این اغتشاشات گرفت و شخصا چگونگی هدایت تصویری آن را اداره کرد.
مديركل روابط عمومی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ايران با اشاره به قدردانی جمعی از سیاسیون و شخصیتهای تاثیرگذار نظام از عملکرد هنرمندانه رسانه ملی در کنترل این اغتشاشات افزود: به لطف خدا و تلاش همکاران سازمان به ویژه تلاشهای متعهدانه برادران معاونت سیاسی و هدایت و تصمیم به موقع ریاست محترم سازمان، رسانه ملی توانست با نوع پوشش خود صف معترضان را از اغتشاشگران جدا کند و آرامش را به کشور بازگرداند و این حرف ما نیست بلکه بسیاری از آدمهای تاثیرگذار چنین نظری دارند.
رنجبران به تلاشهای آمریکا برای تحریم سنگین صدا و سیما بعد از اغتشاشهای دی ماه اشاره کرد و گفت: همین تلاش آمریکا علیه رسانه ملی بالافاصله بعد از جمع شدن این اغتشاشات دی ماه چه چیزی را نشان میدهد؟ جز تاثیرگذاری رسانه ملی؟
مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی با بیان اینکه بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب و دستور رئیس سازمان هیچ خط قرمزی برای ما بالاتر از منافع ملی نیست، افزود: توصیه میکنیم همه سیاست ورزان و مسئولان این توصیه و تاکید رهبر انقلاب را در عمل پیاده کنند و به مسائل اصلی بپردازند.
وی به جلسه غیرعلنی مجلس با حضور مسئولان مربوط بعد از این اغتشاشات اشاره کرد و گفت: به دلیل محرمانه بودن این جلسه نمیتوانم چیزی از آن نقل کنم، اما میتوانم به آن اشاره کنم که مهمترین دغدغه مسئولان از مجلسی و دولتی و امنیتی در این جلسه با هر طرز تفکری و با توجه به نقش فضای مجازی و برخی شبکههای اجتماعی در این اغتشاشات، ساماندهی فضای مجازی بود و اتفاقا شخص وزیر کشور نیز این موضوع را اولویتی ویژه و در صدر کارهای آینده دانست، اما نمیدانم چرا بعد از گذشت دو ماه عزیزان مسئول این موضوع مهم و اساسی را فراموش کرده اند و گویی نمیخواهند سخنی از آن بگویند.