معاون اجتماعی وزارت بهداشت: با مشارکت آگاهانه مردم در بخش سلامت بسیاری از مشکلات این حوزه رفع میشود.
وی افزود: گسترش خودمراقبتی، اشاعه سبک زندگی صحیح تحقق سلامت همگانی با مشارکت مردم رویکرد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور مشارکتهای اجتماعی، سازمانهای مردم نهاد و خیریههای حوزه سلامت گفت:: کانون سلامت محله به عنوان نقطه آغاز مشارکتهای ساختارمند مردمی در حوزه سلامت است و باید در این بخش از مشارکت آگاهانه، داوطلبانه، مسئولانه و عادلانه مردم استفاده کرد.
به گفته وی در بخش مدیریت سلامت، وزارت بهداشت فقط ۲۵ درصد نقش دارد و بقیه سهم نهادها و دستگاههای مختلف است.
محسن مهرعلیزاده استاندار اصفهان و رییس مجمع سلامت استان هم بر نهادینه کردن شیوه زندگی سالم در اصفهان تأکید کردو گفت:: سلامت جامعه از شاخصههای توسعه یافتگی است و اجرای دستاوردهای مثبت برنامه تحول نظام سلامت باید ادامه پیداکند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم به ۱۰ عامل مخاطره آفرین بر سلامت مردم کشور اشاره کرد و گفت: این عوامل شامل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کلسترول بالا، تحرک ناکافی، مصرف مواد مخدر، استعمال سیگار، الگوی غذای ناسالم، آلودگی زیستی و خطرات شغلی است.
طاهره چنگیز افزود: با تشکیل مجمع سلامت به دنبال پیشگیری و درمان این عوامل خطرآفرین بر سلامت جسم و روح و روان مردم هستیم تا به توسعه پایدار که همانا سلامت است دست یابیم.
نهادینه سازی سلامت در جامعه و در راستای بهبود شاخصهای سلامت جسمی، روحی، روانی، معنوی و اجتماعی شهروندان از اهداف برگزاری اولین مجمع سلامت استان اصفهان با شعار شیوه زندگی سالم بود.
در این مراسم از مسئولان ۲۵ ارگان و نهاد فعال در بخش سلامت استان اصفهان تجلیل شد.