آیت الله نصر الله شاه آبادی پس از عمری مجاهدت دینی و علمی در سن 87 سالگی دعوت حق را لبیک گفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما این عالم ربانی که در بیمارستان بقیه الله تهران مراحل درمان را سپری می کرد امروز دارفانی را وداع گفت و به دیدار معبود شتافت.
آیت الله نصر الله شاه آبادی فرزند عارف بزرگ آیت الله العظمی محمد علی شاه آبادی استاد اخلاق و عرفان امام خمینی (ره) و برادر شهید بزرگوار آیت الله مهدی شاه آبادی در سال 1309 در شهر مقدس قم دیده به جهان گشود.
وی در سال 1320 وارد حوزه علمیه تهران شد و دوره مقدمات و سطح را نزد اساتید بزرگ تهران فراگرفت.
پس از ارتحال پدر بزرگوارش در سال 1328 به حوزه علمیه قم هجرت کرد و در درس حضرات آیات سید حسین بروجردی ، سید محمد تقی خوانساری و محمد علی اراکی شرکت کرد.
آیت الله شاه آبادی برای ادامه تحصیل به نجف اشرف رفت و با شرکت در دروس خارج فقه و اصول آیات عظام خوئی، سید عبدالهادی شیرازی و شیخ محمود شاهرودی در سن 30 سالگی به درجه اجتهاد رسید و در حوزه علمیه نجف به تدریس سطوح عالی حوزه پرداخت.
با تبعید امام خمینی (ره) به نجف اشرف ، آیت الله شاه آبادی به همراه آیت الله راستی کاشانی و تعدادی دیگر از فضلای حوزه علمیه نجف در درس امام راحل شرکت کرد و از محضر بنیانگذار جمهوری اسلامی استفاده فراوان برد.
آیت الله شاه آبادی در سال 1348 به امر آیت الله العظمی خویی، جهت سر و سامان دادن به وضع شیعیان و طلاب پاکستان ، به این کشور سفر کرد و پس از یکسال اقامت در بازگشت به ایران توسط رژیم پهلوی ممنوع الخروج شد و تا پیروزی انقلاب اسلامی در تهران به فعالیت های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی پرداخت.
هدایت و حضور در راهپیمائی های ضد رژیم پهلوی و تاسیس مراکز خیریه و درمانگاه در تهران از خدمات ماندگار مرحوم شاه آبادی در آن دوران است.
همزمان با حضور امام خمینی (ره])در نوفل لوشاتوی پاریس آیت الله شاه آبادی به فرانسه رفت و در آنجا نقش موثری در پیشبرد اهداف نهضت انقلاب اسلامی ایفا کرد.
با پیروزی انقلاب و آغاز جنگ تحمیلی آیت الله شاه آبادی در راه اندازی کمیته های انقلاب اسلامی و پشتیبانی و کمک به جبهه های حق علیه باطل نقش بی بدیلی داشت.
مرحوم شاه آبادی در سال 1375 به شهر مقدس قم هجرت کرد و در این شهر به تدریس علوم حوزوی و برگزاری دروس اخلاق در مدارس علمیه پرداخت.
وی در پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری از سوی مردم تهران برگزیده شد و به این مجلس راه یافت.
ارتباط صمیمی با مردم ، گشاده رویی و حل مشکلات آنان از ویژگی های بارز مرحوم شاه آبادی بود.
پیکر مطهر عالم ربانی مرحوم آیت الله شاه آبادی ساعت هشت ونیم صبح چهارشنبه از مسجد آیت الله شاه آبادی واقع در پامنار تهران و همان روز ساعت ۱۵:۳۰ در قم از مسجد امام حسن عسکری علیه السلام تشییع و بخاک سپرده می شود