معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده از نهایی شدن لایحه تامین اجتماعی زنان در برابر خشونت در هیات دولت خبر داد.
دکتر ابتکار از طرح گفتگوی ملی خانواده و بین نسلی هم خبر داد و افزود: بهبود شرایط بین نسلی، شناساندن اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی به جوانان از مزیت های این طرح ملی است که هم اکنون در 10استان کشور کلید خورده است.
او با اشاره به طرح حمایت از کارآفرینان گفت: در این طرح دولت با اختصاص بودجه و تسهیلات به دنبال اشتغال زایی هر چه بیشتر برای زنان سرپرست خانوار و بانوان توانمند است.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده گفت: پیگیری سیاست های کلی رهبر معظم انقلاب اسلامی در مقوله خانواده و ایجاد فضای با نشاط در بانوان از اهداف اصلی دولت است.
دکتر ابتکار همچنین از اختصاص 30درصدی پست های مدیریتی بانوان تا پایان دولت دوازدهم خبر داد و افزود: تلاش است از تمامی ظرفیت های بانوان در بخش های مختلف مدیریتی بهره ببریم .
استاندار مرکزی هم در این جلسه افق های پیش روی استان را امیدوارانه دانست و گفت: رشد 72درصدی سرمایه گذاری خارجی در استان در سال های گذشته و سرمایه گذاری 300میلیون دلاری بخش خصوصی خود گواه پیشرفت های اقتصادی استان است.
آقازاده افزود: یک میلیارد دلار صادرات غیرنفتی استان مرکزی در سال جاری بوده که با اتحاد و همدلی و انسجام می توان این رقم را در سال آینده بهبود بخشید .
احداث قطار سریع السیر قم به اراک که روند اجرایی شدن آن در سال97 آغاز می شود و پیگیری احداث کارخانه ی بونرو ساوه از دیگر موضوعاتی بود که استاندار مرکزی در این جلسه به آن اشاره کرد.
در این جلسه بانوان از دستگاه های مختلف اجرایی و نهادهای مردمی به بیان دیدگاه ها و نظرات خود و چالش های پیش روی بانوان پرداختند.
در پایان شورای اداری استان دو سند تاب آوری اجتماعی و ارتقای وضعیت توسعه زنان و خانواده استان به تصویب رسید.