در اقتصاد دانشبنیان پایه اقتصاد نیروی انسانی نوآور است که میتواند شغل ایجاد کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز زنجان؛معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان، با اشاره به اینکه شرکتهای دانش بنیان نباید همچون
ستاری گفت: اقتصاد دانشبنیان نوع جدیدی از اقتصاد بوده که مطرح شده است.
وی گفت: در گذشته دانشگاهها نتوانستند با صنعت ارتباط خوبی برقرار کنند و نتوانستند از صنایع بومی مانند فرش آنگونه که باید حمایت کنند و گاهی سیاستهایی نیز به وجود آمد که موجبات نابودی صنایع بومی را فراهم آورد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با اشاره به واردات تکنولوژی، افزود: زمانی در برخی از استانها یک سیستم وارداتی برای صنعت اجرایی شد که این صنایع زیستبوم این استانها نبودند و به همین دلیل بعد از مدتی مشکلاتی را ایجاد کردند. در حال حاضر داشتن صنعتی با مصرف آب افتخار نیست .
ستاری افزود: در تفکر اقتصاد خلاق دیگر بخش خصوصی رقیب بخش دولتی محسوب نمیشود و کسب و کارهای جدید بسیاری از روشها را تحت تاثیر قرار خواهد داد و آینده از همین حالا قابل پیشبینی است؛ چرا که آینده جریانی است که در حال حاضر در حال اتفاق افتادن است .
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ، زنجانیها را در حوزه آیتی صاحب برند دانست و افزود: در بحث اقتصاد دانشبنیان در حوزه آیتی استان زنجان صاحب برند است ولی اینکه چرا این افراد برای فعالیت به استان خود بازنمیگردد باید بررسی شود و بایستی ساختار اقتصادی استان برای این مهم آمادگی و تسهیلات لازم را داشته باشد .
ستاری با بیان اینکه کل استان میتواند پارک علم و فناوری باشد، گفت: باید زیستبوم خلاق در هر استان داشته باشیم و کل استان میتواند این زیستبوم را ایجاد کند که در این راستا همه دستگاههای دولتی و مردم باید همکاری کنند و نباید فراموش کرد که آینده کشور در دست جوانانی است که ابتکار و خلاقیت دارند و استخدام دولت نیستند.