مدیرعامل صندوق ضمانت صنایع کوچک : در صورت افزایش نیافتن سرمایه صندوق، زمینهای برای فعالیت و حمایت گسترهتر از صنایع کوچک نخواهیم داشت.
مقيسه افزود : وقتي سازمان وارد مباحث مالي و اعتباري مي شود بايد ابزارهايي براي خودش تعريف کند که دچار مشکلات نشود ما بايد به اصول حرفه اي خود پايبند باشيم و طبق اصول صندوقها، براي پذيرش ريسک در شرايط نرمال اقتصادي و صنعتي حداکثر بايد 7 برابر سرمايه ريسک برداريم .
وي اظهار کرد : اين ريسک و ضمانت با توجه به 110 ميليارد تومان سرمايه صندوق حداکثر عدد 800 ميليارد تومان است و ما ميدانيم که شرايط اقتصاد کشورنيزمطلوب نيست واعتقاد داريم بايد از اين عدد نيز کمي پايين تر باشد و با توجه به تعهدات سال قبل که بخشي تسويه شده و بخشي خسارتي است و بخشي جاري .. الان بايد جمع تعهدات را حساب کنيم که جمع اينها تا پايان سال عدد 600 ميليارد تومان راهم رد مي کند و اوايل تابستان سر به سر مي شود و معنايش اين است که ديگر نبايد ضمانت نامه صادر کنيم.
وي با اشاره به رشد فعاليت اين صندوق نسبت به سال قبل افزود : در يازده ماه سال جاري از لحاظ تعدادي 13 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشتيم و از لحاظ ارزش ريالي نيز 71 درصد رشد صدور را شاهد بوديم .
به گفته مقيسه در همين مدت حدود 2384 ميليارد ريال ضمانت نامه صادر شد که درمقايسه با صدور 1395 ميليارد ريال ضمانت نامه در يازده ماهه سال قبل 71 درصد رشد صورت گرفت.
به گفته وي جمع کل ضمانت نامه هاي صادره در يازده ماهه سال 96 حدود 169 ضمانت به مبلغ يک هزارو 472 ميليارد ريال بوده که استانهاي خراسان رضوي ، خوزستان و گيلان و ايلام بيشترين متقاضي ضمانت صندوق را داشته اند که به ترتيب 195 ، 165 ، 147 و 117 ميليارد ريال بوده است .
مقيسه ادامه داد : همچنين استان کرمانشاه با 102 ميليارد ريال در رديف بعدي دريافت ضمانت تسهيلات قرار دارد ، طي اين مدت استان خراسان رضوي 20 مورد ، خوزستان 7 ، گيلان 12 و ايلام و کرمانشاه به ترتيب 10 و 11 مورد ضمانت نامه از صندوق ضمانت صنايع کوچک دريافت کردند .
وي ياد آور شد : استان تهران با تعداد 12 ضمانت نامه 56 ميليارد ريال ضمانت نامه دريافت کرد و استان چهار محال و بختياري با يک مورد و 2 ميليارد ريال ضمانت کمترين ضمانت را دريافت کرد، اردبيل نيز طي اين مدت هيچگونه خدماتي از اين صندوق دريافت نکرد.