سامانه ناپایدار جوی تا سه شنبه در استان ماندگار است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران ،رئیس گروه پیش بینی اداره کل هواشناسی مازندران با اشاره به جریانات جنوبی جمعه همراه با افزایش دما در استان ، تغییر وضعیت جریانات از شامگاه دیروز را با وزش باد شدید ،کاهش محسوس دما و بارش باران اعلام کرد.
اصغربسطامی با بیان اینکه جریان جنوبی جوی روز گذشته با شکسته شدن رکورد بیشینه دمای اسفند استان در سه ایستگاه بابلسر، دشت ناز و امیرآباد همراه بود گفت: دیروز قراخیل و قائمشهر با دمای مثبت 35 گرمترین نقطه استان و ساری با 34 درجه گرمترین مرکز استان درکشور بود.
وی پیامد تغییرجریانات جوی از دیشب را وزش باد شدید، بیشترین سرعت در گلوگاه با 94، سیاه بیشه 83 و کجور79 کیلومتر بر ساعت اعلام و خاطر نشان کرد: دمای هوا نیز امروز با کاهش تا 20 درجه ای به نسبت دیروز رسید و در برخی مناطق هم تا دوشنبه بارشهای پراکنده خواهیم داشت.
بسطامی همچنین افزود: با تقویت سامانه بارشی ، از عصر دوشنبه در بیشتر مناطق استان بارندگی داریم و با تداوم وضعیت تا سه شنبه ، با خروج سامانه از چهارشنبه جوی نسبتا پایدار با آسمانی صاف تا نیمه ابری در استان استقرار خواهد یافت.
به گفته رئیس گروه پیش بینی اداره کل هواشناسی مازندران؛ دریا نیز 24 ساعت آینده مواج و از بعد از ظهر فردا با کاهش موج همراه است.