تفاهم نامه همکاری بین کنفدراسیون صنایع استان فوجیان چین و اتاق بازرگانی اصفهان امضا شد.
معاون اتاق بازرگانی و صنایع فوجیان چین در آیین امضای این تفاهم نامه سابقه تعاملات تجاری و فرهنگی ایران و چین را حدود هزار سال از طریق جاده ابریشم بیان کرد و گفت: استان فوجیان در این مسیر، بزرگ ترین مبادلات تجاری را با ایران در زمینه سنگ دارد.
لی جیارونگ، ظرفیت های موجود در اتاق بازرگانی اصفهان و کنفدراسیون صنایع استان فوجیان را در تقویت همکاری این دو استان برشمرد و افزود: فوجیان با 38 میلیون نفر جمعیت دارای درآمد سرانه برای هر نفر 14 هزار دلار و یکی از هفت استان برتر چین از لحاظ مالی است.
وی استان فوجیان را در زمینه سرمایه گذاری با دیگر کشورها در شرایط مطلوبی دانست و گفت: چین در زمینه هایی همچون صنعت خودرو، فولاد، سیمان، آجر، صنایع نساجی و پوشاک همکاری های موثری با ایران داشته و سهم قابل توجهی از بازار کشور را به دست گرفته است.
رییس دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه در استان اصفهان هم دراین نشست گفت: با بهره مندی از ظرفیت های بالای اصفهان در بخش اقتصادی و گردشگری اصفهان می تواند روابط اقتصادی و تجاری مطلوب با استان فوجیان چین برقرار کند.
علیرضا سالاریان افزود: اصفهان به عنوان قطب صنعتی، اقتصادی و گردشگری ایران شناخته می شود و علاوه بر وجود صنایع سنگین شناخته شده ای ازجمله فولاد و ذوب آهن در این استان، صنایع دستی آن هم از شهرت جهانی برخوردار است.
وی اتاق بازرگانی اصفهان را یکی ازمهم ترین اتاق های بازرگانی کشور و دارای روابط مطلوبی در زمینه اقتصادی با کشورهای مختلف دنیا معرفی کرد و گفت: این اتاق می تواند تعاملات موثری با استان فوجیان، یکی از استان های مهم چین برقرار کند.
هیات ده نفره شامل روسا و مدیران ارشد شرکت های خصوصی و دولتی فوجیان برای بررسی ظرفیت های همکاری بین دو کشور به ایران سفر کرده است.