150 نفر از بانوان شاغل ادارات، دانشجویان، دانش آموزان و خانم های خانه دار درکلاس آموزش پخت ماهی در شهرستان فریدونکنار شرکت کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، رئیس اداره شیلات شهرستان های بابلسر و فریدونکنار گفت: با هدف روش های نوین پخت ماهی و گنجاندن آن در سبد غذایی خانوارها با همکاری این اداره و آموزش و پرورش شهرستان فریدونکنار، امروز دوشنبه 14 اسفند یک دوره کارگاه آموزشی و ترویجی آشنائی با پخت ماهی با حضور 150 نفر از بانوان شاغل ادارات، دانشجویان، دانش آموزان و خانم های خانه دار در هنرستان کار و دانش، شهیدان کارگران این شهرستان برگزار شد.
حسن اسحاقی افزود: در این کارگاه آموزشی و ترویجی با استفاده از مربی مجرب آشپزی، روش پخت 4 نوع غذا با ماهی شامل: آش ماهی، فیش برگر(کتلت ماهی)، پاستا ماهی و نیز خوراک ماهی با قارچ به فراگیران آموزش داده شد.
رئیس اداره شیلات شهرستان های بابلسر و فریدونکنار گفت: فردا سه شنبه نیز جشنواره طبخ ماهی است با موضوع بهترین تزئینات، حفظ ارزش غذایی ماهی و نیز باصرفه بودن به عنوان محورهای مسابقه در نظر گرفته شده که در پایان به 9 نفر لوح تقدیر و هدایا اهداء خواهد شد.