نخستین جشنواره غذاهای گیلانی با استفاده از سبزیجات بومی و محلی در رشت برگزار شد.
پری موسی پور افزود : بیش از 125 آشپز گیلانی انواع غذاهای بومی را در این نمایشگاه عرضه کردند که از بین آنها نفرات برتر انتخاب خواهند شد.
رضا علیزاده مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان نیز در حاشیه بازدید از این نمایشگاه با تاکید بر لزوم معرفی و ترویج غذاهای محلی گفت : ثبت غذاهای بومی محلی ، برگزاری جشنواره های غذا در مناطق مختلف و معرفی تنوع غذایی در رستوران های گیلان از جمله برنامه های میراث فرهنگی گیلان برای معرفی و ترویج غذاهای گیلانی است.