معاون ساماندهی جوانان وزیر ورزش و جوانان گفت: طرح افزایش تشکل های مردم نهاد با محور جوانان در این وزارتخانه در حال اجرا است.
محمدمهدی تندگویان امروز در گرگان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان افزود: در ابتدای دولت یازدهم 40 تشکل مردم نهاد در کشور داشتیم و اکنون تعداد آن به 2 هزار تشکل فعال رسیده است.
تندگویان پیش بینی کرد؛ تا پایان دولت دوازدهم تشکل های فعال مردم نهاد در کشور با محور جوانان به 6 هزار برسد.
وی تاکید کرد؛ باید کار و برون سپاری را به روستاها و شهرستان ها منتقل کنیم و از مرکز فاصله بگیریم تا رونق اشتغال روستایی محقق شود.
معاون ساماندهی جوانان وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه در این معاونت میانگین سنی مدیران را 10 سال جوان تر کردیم گفت: در مرکز و استان ها نیز باید مدیریت اجرایی را به جوانان سپرد و از بزرگترها به عنوان مشاور در کنار آنها بهره برد.
تندگویان از تشکل های مردم نهاد به عنوان دولت یار نام برد و حمایت ها و اعتبارات بیشتر برای فعال تر شدن آن را خواستار شد.
معاون ساماندهی جوانان وزیر ورزش و جوانان همچنین امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان گلستان حضور یافت.
محمدمهدی تندگویان در این جلسه بر عزم ملی در رفع مشکل اشتغال جوانان تاکید کرد و گفت: جوانان ما مسئله مهم همه کشور هستند و نه مسئله یک وزارتخانه.
استاندار گلستان نیز جوانان را ارزشمندترین ظرفیت جامعه دانست و گفت: بی توجهی به این قشر پویا می تواند تهدیدی برای توسعه باشد.
سیدمناف هاشمی افزود: ما باید فرصت دیده شدن را برای جوانان فراهم کنیم
وی گفت: الویت ما در اشتغال باید جوانان باشند چرا که زمینه شکل گیری اقدامات بزرگ را فراهم می کنند.
دیدار و گفتگو با آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان و همینطور نشست با دبیران و اعضای تشکل های مردم نهاد فعال این استان از برنامه های دیگر معاون ساماندهی جوانان وزیر ورزش و جوانان در سفر امروزش به گرگان بود.
تندگویان در نشست با دبیران و اعضای سمن های فعال گلستان از ناکافی بودن بودجه استانی سمن ها گفت و بر ضرورت توجه بیشتر و تغییر نگرش به این مجموعه ها تاکید کرد.
وی از حل مشکل شناسه سمن ها در تعامل با وزارت کشور خبر داد و گفت: متاسفانه به علت برخی اقدامات نادرست گذشته، نگاه درستی به سمن ها نمی شود که لازم است با فعالیت های بیشتر و گسترده تر این نگاه تغییر کند.
معاون وزیر ورزش و جوانان در امور ساماندهی جوانان افزود: با بودجه فعلی به هر استان حداکثر 800 میلیون تومان اختصاص خواهد یافت که به شرط تحقق کامل و صددرصدی، باز هم کافی نیست.
تندگویان بهره گرفتن از توان خیران برای اجرای طرح ها را یک ضرورت مهم در آینده فعالیت های سمن ها دانست.
وی مراجعه سمن ها به بخش های کارآفرینی مانند بوم گردی و گردشگری را نیز مهم دانست و گفت: فعالیت در این بخش ها علاوه بر کارآفرینی، در بهبود اقتصاد استان ها هم بسیار موثر است.
معاون وزیر ورزش و جوانان در امور ساماندهی جوانان، برون سپاری را یکی از راه های تقویت و بارور سازی سمن ها دانست و گفت : وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی اماکن ورزشی با واگذار کردن بخشی از سالن های ورزشی به سمن ها می تواند آغازگر این اقدام بزرگ در راه توانمندسازی سازمان های مردم نهاد باشد.
مدیر کل ورزش و جوانان گلستان هم گفت: تعداد سازمان های مردم نهاد دارای مجوز در استان از 9 سمن در آغاز دولت تدبیر و امید، اکنون به 54 سمن رسیده است .
بهمن طیبی افزود: یکی از برنامه های این اداره کل، زمینه سازی مناسب برای ورود بیشتر جوانان به عرصه فعالیت های عمومی و اجتماعی با هموار کردن مسیر تاسیس سمن ها است.
وی تاکید کرد؛ بدون شک سازمان های مردم نهاد جوانان می تواند به مراتب کم هزینه تر، سودمندتر و پر بهرهتر برنامه های مختلف را انجام دهد.
در این نشست همچنین از دبیران و اعضای نمونه سازمان های مردم نهاد جوانان و فعالان اجتماعی گلستان قدردانی شد.