عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران گفت: در حال حاضر بخش خصوصی به سبب جذاب نبودن طرح های نیمه تمام در حوزه های مختلف تمایل چندانی برای ورود به این عرصه ندارد.
وی اضافه کرد: اگر این پروژه ها با قیمت های کارشناسی و منطقی به بخش خصوصی از طریق خصوصی سازی واگذار شود و همینطور از توجیه پذیری لازم برخوردار باشد بطور قطع و یقین فعالان بخش خصوصی آمادگی ورود به این حوزه را دارند.
عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران گفت: در سفرهای استانی دولت نهم، تعدادی پروژه در حوزه معدن و صنایع معدنی بالاخص هشت طرح فولادی استانی در سطح کشور مصوب شد که همان زمان، بخش خصوصی در حوزه معدن و صنایع معدنی با ایجاد هشت طرح فولادی در استان ها به دلائل مختلف از جمله پیش بینی طرح های فولادی در مقیاس بسیار کوچک و جانمایی غیر کارشناسی مخالف بود.
قیافه با بیان اینکه هم اکنون واحدهای فولادی با ظرفیت بیش از پنج میلیون تن در سطح کشورهای دنیا احداث می شود گفت: طرح های فولادی با ظرفیت ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن در دنیای امروز دیگر جزو طرح های توجیه پذیر اقتصادی محسوب نمی شوند.
عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران به بحث جانمایی هشت طرح فولادی مصوب دولت نهم نیز اشاره کرد و افزود: مکان اجرای این طرح ها بر اساس لابی گری مسئولان وقت از قبیل نمایندگان مجلس، استانداران و غیره انجام شده بود.
وی اضافه کرد: در جانمایی این طرح ها ضمن نداشتن پشتوانه مطالعات آمایش سرزمینی به هیچ عنوان به بحث استعداد ها و شرایط جغرافیایی، نیروی انسانی، فنی، لجستیکی، نزدیکی به منابع تامین مواد اولیه و بازار های فروش توجه نشده بود.