آموزش تخصصی طبخ انواع آبزیان ویژه سرآشپزها و مدیران هتل ها و رستوران های شهرستان محمودآباد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، رئیس اداره شیلات شهرستان محمودآباد هدف از برپایی این کلاس ها را فرهنگ سازی مصرف آبزیان برای افزایش متوسط سرانه مصرف ماهی در جامعه عنوان کرد و گفت: با توجه به فرا رسیدن ایام نوروز و حضورمسافران و گردشگران در این استان، شیلات مازندران با مشارکت اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان محمودآباد این دوره آموزشی را در این شهرستان برگزار کرد.
بهروز عمرانی با اشاره به ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و آشنایی هر چه بیشتر با روش های مختلف طبخ آبزیان و نقش بسیار مهم امگا 3 موجود درگوشت ماهی برای کاهش بیماری های قلبی و عروقی افزود: این دوره آموزشی با 3 نوع طبخ ماهی شامل: بوگاتینی ماهی ، فلین سالمون و اردور میگو و سبزیجات برای 30 نفر از سرآشپزهای این شهرستان برگزار شد.