از برگزیدگان دومین جشنواره کتاب یار ویژه طلاب حوزههای علمیه خواهران تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان، مدیر حوزه علمیه خواهران استان در دومین جشنواره «کتاب یار» حوزه علمیه خواهران و تجلیل از نفرات برگزیده، گفت: جشنواره «کتاب یار» یکی از برنامههای سالانه حوزه علمیه خواهران است که این جشنواره بهصورت مسابقهای ویژه طلاب خواهر برگزار میشود.
حجتالاسلام سیدمهدی ابطحی با بیان اینکه این جشنواره در حقیقت راهکاری به منظور تشویق نسل جوان طلبه به سمت افزایش سرانه مطالعه و فرهنگ کتابخوانی است، گفت: یکی از تأکیدات همیشگی رهبر معظم انقلاب تقویت این فرهنگ کتابخوانی است و از پایین بودن سرانه مطالعه در کشور ابراز گلایهمندی میکنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان بهرهمندی از فرصتهای پنجدقیقهای و ۱۰ دقیقهای و به اصطلاح وقتهای سوخته در طول روز را برای مطالعه و کتاب مفید دانست و عنوان کرد: ما در کشور به حمدالله از لحاظ تجهیزات کتابخانهای، تعدد کتاب و موضوعات و در دسترس بودن کتاب غنی هستیم.
وی ابراز کرد: ایجاد و توسعه کمی و کیفی کتابخانههای مدارس علمیه خواهران از جمله سیاستهای اصلی ما است، ترغیب و تشویق طلاب به مطالعه کتابهای مختلف در موضوعات متنوع و حتی خارج از درسی را جز اصول خود قرارداده ایم.
حجتالاسلام سیدمهدی ابطحی اظهار کرد: براین اساس سال گذشته بالغ بر ۱۰هزار نفر در مسابقات کتابخوانی حوزه علمیه خواهران مشارکت داشتهاند که دستاوردی بزرگ است.
بهشتی معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان گفت: در این دوره از جشنواره 4500نفر که شامل طلاب، اساتید و کادر مدارس حوزه های علمیه خواهران هستند شرکت کردند.
وی افزود: از میان این تعداد شرکت کننده 533نفر به مرحله دوم و نهایی رسیدند که از این بین 38نفر برگزیده بخش 2کتاب به بالا و 45نفر برگزیدگان بخش یک کتاب هستند.
حجتالاسلام محمد قطبی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان پیرامون موضوع «کتاب و کتابخوانی و نقش آن در تربیت علمی فرهنگی طلاب» اظهار کرد: احساس نیاز در وجود هر فرد، نخستین گام برای توسعه فرهنگ کتابخوانی است.
وی ابراز کرد: مدیران مدارس علمیه و مسئولین باید تلاش کنند با ایجاد راهکارهای مناسب رؤیت پذیری کتاب را در مقابل چشمان دانش آموزان، دانشپژوهان و طلاب بیشتر کنند، خلاقیت در این زمینه به مثابه چشمه جوشانی در عرصه فرهنگی است که میتواند بسیاری از مشکلات را حل کند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان بیان کرد: داشتن سیر مطالعاتی برنامهریزیشده و هدفمند در چرخه مصرف کتاب بسیار حائز اهمیت است، این سنت حسنه در گذشته بسیار در بین دانشجویان و روحانیون رواج داشته است ولی امروز با آمدن ابزارهای نوینی چون فضای مجازی کمفروغ شده است.