طرح بسیج سلامت نوروزی تا پایان نوروز در زنجان اجرا می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان؛ مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: در این طرح 10 گروه ثابت و سیار بهداشت محیط بر واحدهای صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازرسی می کنند.
ناصحی افزود: بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت عرضه کنندگان موادغذایی شامل رستوران ها، اغذیه فروشی ها و قنادی ها ازاولویتهای این طرح است.
وی افزود: همچنین بردیگر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی شامل مجتمع های بین راهی ،هتل ها، مهمانپذیرها ، مسافرخانه ها و محل های اسکان موقت مسافران، در قالب طرح بسیج سلامت نورزوی نظارت می شود.
وی هدف این طرح را ارتقاء سلامت جامعه و مسافران، ایمنی آب و مواد غذایی در بخش تولید و عرضه عنوان کرد.
شهروندان می توانند هر گونه تخلف بهداشتی را به سامانه اطلاع رسانی به شماره 190 اعلام کنند
از ابتدای سال با نظارت کارشناسان بهداشت محیط 60 هزار تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز در استان از واحدهای صنفی کشف و معدوم شده است.