طرح تشدید کنترل، نظارت و بازرسی مراکز و اماکن حساس تهیه و توزیع مواد غذایی در استان اصفهان آغاز شد.
حسین صفاری افزود: 62 هزار مرکز تهیه وتوزیع و فروش مواد غذایی در استان اصفهان فعالیت می کنند ، که بیشترین نظارت کارشناسان بهداشت محیط تا پایان تعطیلات نوروزی برنحوه عملکرد بهداشتی حدود 18 هزار واحد آن مراکز حساس شامل رستوران، اماکن طبخ غذا بین راهی و مراکز تهیه و عرضه شیرینی وآجی و طباخی است.
وی تامین سلامت مسافران نوروزی در استفاده از مواد غذایی بهداشتی را مهمترین هدف اجرای این طرح دانست و گفت: در طرح نوروزی 96 ، بیش از 15 تن موادغذایی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته از مراکز تهیه وتوزیع و عرضه مواد غذایی و رستوران ها در استان اصفهان کشف و معدوم شد و متصدیان 710 واحد متخلف هم به مراجع قانونی معرفی شدند.