استاندار کهگیلویه وبویر احمد خواستار تسریع در پرداخت تسهیلات برای ایجاد فرصتهای پایدار شغلی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، استاندار در نشست کارگروه رفع موانع تولید و
علی محمد احمدی با بیان اینکه با مدیران عامل بانکها در کشور برای همکاری شعب استانی گفتگو کرده است افزود: هیچ عذری از بانکهای استان برای همکاری نکردن با سرمایه گذاران وجود ندارد.
وی گفت: رونق تولید بسته به همت عمومی همهی دست اندرکاران است و شانه خالی کردن از همکاری پذیرفته نیست.
احمدی با بیان اینکه دولت منابع خوبی برای اشتغال در مناطق کمتر برخوردار اختصاص داده است از متولیان اشتغالزایی خواست با غربالگری طرحهای اشتغالزا همهی طرحهایی که ارزش اجرای آن بالاتر از ۲۰۰ میلیون ریال است برای تامین تسهیلات، اولویت بندی شوند.
در این نشست رئیس سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان از ارتقاء ۷ درصدی میزان سرمایه گذاری صنعتی، افزایش سطح مطالعات اکتشافی معادن تا سطح ۶ هزار کیلومتر، ایجاد ۴ شرکت پخش در بخش کالا و افزایش ۳۰ درصدی میزان صادرات صنعتی را از موفقیتهای استان در رونق تولید برشمرد.
داریوش دیودیده همچنین از بازگشت ده واحد تولیدی راکد با ظرفیت ۹۵ فرصت شغلی خبر داد و افزود: امسال ۱۳۵ میلیارد تومان برای رونق تولید در قالب تسهیلات پرداخت شده است.
وی گفت: در قانون بودجه سال آینده توسعهی صادرات وکمکهای فنی اعتباری برای تولید و تجارت پیش بینی شده است.
در این نشست همچنین مدیرکل تعاون کار و رفا اجتماعی هم از تخصیص ۲۱۰ میلیاردتومان برای اشتغال فراگیر و ۱۰۷ میلیارد تومان برای اشتغال بخش روستایی خبر داد.
خانم نیک مرام افزود: در بخش فراگیر ۳۵ طرح در زمینهی خدمات و ۷۸ هم در بخش کشاورزی برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شده اند.
وی به استقرار سامانهی (کارا) اشاره کرد و گفت: هزار و ۳۳۲ متقاضی برای دریافت تسهیلات در مشاغل روستایی و عشایری و ۱۳۴ متقاضی هم در بخش اشتغال فراگیر نام نویسی کرده اند.
نیک مرام افزود: امسال ۳ هزار و ۷۳ فرصت شغلی جدید به ثبت رسیده است.
اما پایان این نشست عدهای از صاحبان طرحهای مشکل دار به دلیل بررسی نشدن مشکلات واحدهای تولیدی خود اعتراض کردند.
گوهر گانی معاون اقتصادی استاندار قول در اولین فرصت نشستی برای بررسی و حل و فصل قانونی مشکلات این واحدها برگزار کند.