850 هزار قطعه جوجه با هدف تامین نیاز بازار نوروزی در مرغداری های گوشتی شهرستان خمین جوجه ریزی شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک ؛ رئیس شبکه دامپزشکی خمین گفت : 850 هزار قطعه جوجه با هدف تامین نیاز بازار نوروزی در مرغداری های گوشتی این شهرستان جوجه ریزی شده است .
حمزلو افزود : برآورد شده که از این میزان جوجه ریزی 2 هزار و 200 تن گوشت سفید مرغ استحصال و برای تامین نیاز مصرفی روانه بازار عید شود.
وی گفت : جوجه ریزی در 50 واحد مرغداری های گوشتی خمین در دی و بهمن ماه انجام شده و با تدابیر در دست پیگیری پشتیبانی گوشت مرغ مصرفی بازار تا پایان تعطیلات نوروزی تضمین شده است.
حمزلو مصرف روزانه گوشت سفید مرغ در خمین را هفت تن عنوان و اضافه کرد : 70 درصد تولید گوشت سفید مرغ این شهرستان مازاد بر مصرف است که به استان های قم ، تهران و خوزستان ارسال می شود.
حمزلو افزود : 111 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی در هر دوره یک میلیون و 900 هزار قطعه در این شهرستان فعال است و خمین در جایگاه دوم تولید گوشت سفید مرغ در استان مرکزی است.
رییس شبکه دامپزشکی خمین گفت : سه واحد مرغ بومی گوشتی با ظرفیت 500 هزار قطعه ، هشت واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید 41 هزار و 500 قطعه ، یک واحد پرورش مرغ مادر بومی با ظرفیت 12 هزار قطعه ای و یک واحد مرغ زینتی با ظرفیت 10 هزار قطعه ای در این شهرستان فعال است.
بهره برداران فعال در بخش دام ، طیور و آبزیان در شهرستان 105 هزار نفری خمین چهار هزار نفر هستند.