عضو مجلس خبرگان گفت: باید واقعیتهای انقلاب اسلامی و مردم شناسی را با عمقی که رهبر معظم انقلاب می شناسند و برای ما تفسیر می کنند، بشناسیم
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مرکز خراسان رضوی، آیت الله حسن عالمی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه مشهد با اشاره
او گفت: رهبر معظم انقلاب ارتجاع را به سست شدن، توقف و بازگشت به اوضاع پیش از انقلاب تفسیر کردند.
عضو مجلس خبرگان گفت: همه کسانی که دوران طاغوت را درک کردند می دانند آن دوران نفرت آفرین و ننگ برای این کشور بود.
آیت الله حسن عالمی با اشاره به آگاهی و هشیاری مردم در حوادث انقلاب افزود: دشمن قبل از 22 بهمن امسال مسائلی را به راه انداخت تا مردم را به نظام و انقلاب دلسرد کند اما حضور باشکوه مردم و حتی با شکوهتر از سالهای قبل در این راهپیمایی دشمن را منکوب کرد چون چنین حضوری را انتظار نداشت.
او گفت: مقام معظم رهبری هم چند روز پیش از 22بهمن امسال فرمودند که راهپیمایی 22بهمن امسال تماشایی خواهد بود و حقیقتا همین طور شد و با حضور بیش از هزار خبرنگار از رسانه های خارجی برای پوشش این راهپیمایی حماسه مردم ایران در دنیا به تصویر کشیده شد .