روستای فقیه حسنان از توابع شهرستان دشتی که نخستین اقامتگاه بوم گردی استان بوشهر در آن راه اندازی شد، تابلوی راهنما ندارد.
ایجاد واحدهای بوم گردی در روستاها باعث میشود علاوه بر حفظ بافت سنتی و ماندگاری خردهفرهنگها، تمایل گردشگران به حضور در این مکانها افزایش و کیفیت زندگی روستاییان بهبود مییابد.
وجود مناظر طبیعی، نزدیکی به پدیدهها و آثاری مانند گنبد نمکی، محرابه و کلوتهای مند و دبستان 68 ساله روستا به عنوان نخستین مدرسه روستایی شهرستان دشتی از جمله ویژگیهای دهکده گردشگری فقیه حسنان است.
هر چند تاکنون گردشگرانی از استانهای فارس، تهران، خوزستان و خراسان و بیش از 60 گردشگر خارجی از اماکن تاریخی و گردشگری این روستا بازدید کرده و طعم غذاهای سنتی، نانهای محلی و محصولات دامی ازجمله ماست، کشک، پنیر روستا را چشیدهاند، اما برای حضور بیشتر گردشگران نیاز است کارهای دیگری در روستا انجام گیرد؛ به طور مثال خوب است که منزل زائر عبدالحسین بوجیکی از همرزمان شهید رئیسعلی دلواری، چاههای قدیمی روستا و خانههای قدیمی که با خشت، گل و کاه ساختهشده بازسازی شوند و نمایشگاه مردمشناسی و بومشناسی ایجاد شود.
کارشناس گردشگری، توسعه روستایی و اکوتوریسم اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان بوشهر میگوید: اقامتگاه بوم گردی این روستا جزء اقامتگاههای پر بازدید کشور قرار گرفته و اگر زیرساختها مهیا شود شاهد حضور گردشگران بیشتری خواهیم بود.
غلامرضا خواجه در خصوص نبود تابلوی راهنما در این روستا نیز گفت: یکی از کارهایی که باید میراث فرهنگی و راه وشهرسازی انجام دهند نصب تابلوهای راهنما و معرفی آثار است که به زودی این کار انجام خواهد گرفت.
روستای فقیه حسنان با 300 نفر جمعیت در 24 کیلومتری جنوب غربی شهر خورموج مرکز شهرستان 86 هزارنفری دشتی قرار دارد.