طرح استخراج اسانس معطر از پوست نرم پسته ، با حضور معاون توسعه مدیریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، تولید اسانس پسته برای اولین بار در رفسنجان تولید و گواهی ثبت اختراع در ایران و آمریکا را دریافت کرده است.
سید محمد باقر مرعشی مسئول آزمایشگاه فتونیک دانشگاه ولی عصر رفسنجان و تولید کننده این اسانس گفت : از پوست تر پسته این اسانس گرفته می شود و تقریبا 4 سال پیش تحقیقات شروع و اولین مرحله کار انجام و گواهی ثبت ایران را اخذ کرد.
وی افزود: اسانس جدید طبیعی که تازه در دنیا کشف شده با حمایت صندوق پژوهشگران معاونت فناوری ریاست جمهوری ، داوری اولیه را 4 سال قبل پشت سر گذاشته و تاییده گرفته و ثبت اختراع شد و پس از آن در اداره ثبت علائم تجاری و اختراعات آمریکا پس از سه سال گواهی ثبت را دریافت کرد.
مرعش گفت: این اسانس ، معطرو کاربرد آن در تولید عطر و ادکلن و پزشکی و لوازم آرایشی و بهداشتی است.
درمراسم رونمایی از این اختراع ، علیرضا دلیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت بیشتر بخش خصوصی در فعالیتها و ایده های تازه در خصوص پسته رفسنجان را خواستارشد.