طرح توسعه فرآیند تولید کره به روش پیوسته در مشهد بهره برداری شد.
سرپرست حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان رضوی که در این مراسم حضور داشت گفت: ظرفیت تولید شیر در این استان قابل توجه است و هم اکنون 10درصد شیر کشور در خراسان رضوی تولید می شود.
علی رسولیان سالانه به طور متوسط 900هزار تن شیر در استان تولید می شود که می توان از این محصول با بهره وری مناسب برای تولیدات متنوع تری در حوزه محصولات لبنی بهره برد.
او با بیان این که افزایش سرانه مصرف در جامعه منجر به حفظ و بالا بردن سلامت جامعه می شود افزود: با توجه به این که کشور ما وارد کننده کره محسوب می شود این ظرفیت تولید کره در خراسان رضوی اقدامی موثر در تامین بخشی از نیاز در داخل است.