رئیس رسانه ملی : در چند سال اخیر درخصوص شبکه اینترنت و فضای مجازی هوشیاری نسبی به وجود آمده اما گام برداشته شده کافی نیست .
رئیس سازمان صداوسیما تصمیمگیری درخصوص شبکه اینترنت و راهاندازی شبکه ملی اطلاعات را زیربنای ساماندهی فضای مجازی دانست و تصریح کرد: رسانه ملی آماده است تا با تمام توان در این زمینه با دستگاههای مسئول همکاری و از رونق کسب و کار و توسعه اقتصاد فرهنگ در فضای مجازی حمایت کند.
دکتر عسکری به بالا بردن کیفیت پیامرسانهای داخلی تأکید کرد و افزود: برای حمایت از فضای مجازی و بهویژه شبکههای اجتماعی باید پیامرسانهای داخلی را تقویت کرد تا تسهیلات مناسب، با سرعت بالا، بلند مدت و اطمینان آور در اختیار کاربران قرار دهند.
ابوالحسن فیروزآبادی، رئیس مرکز ملی فضای مجازی نیز در این دیدار به فرهنگسازی و آموزش عمومی برای بهرهبرداری مفید از فضای مجازی تأکید و تصریح کرد: از مهمترین برنامههای ما حمایت فنی و مالی از پیامرسانهای داخلی است تا آنها بتوانند نیاز مخاطب داخل را تأمین کنند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه پیامرسانهای خارجی باید در چارچوب الزامات و مقررات کشور فعالیت کنند، گفت: برای اینکه مردم به سمت پیامرسانهای داخلی بیایند و بیشتر از آنها استفاده کنند؛ هم باید اقناع شوند و هم باید این پیامرسانها کیفیت خود را بالاتر ببرند.
فیروزآبادی وجود اتفاقنظر میان ارکان مختلف حاکمیت را برای ساماندهی فضای مجازی ضروری دانست و افزود: رسانه ملی توانست در زمینه تبیین لزوم ساماندهی پیامرسانها در فضای مجازی خیلی خوب عمل کند و این جای تشکر و تقدیر دارد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی به حمایت صدا و سیما از کسب و کارهای داخلی در حوزه فضای مجازی تأکید کرد و گفت: امیدواریم با همکاری رسانه ملی و دیگر دستگاههای مسئول بتوانیم کار مؤثری در ساماندهی فضای مجازی انجام دهیم و منافع آن شامل حال کشور شود.
در این نشست معاونان و مدیران سازمان صداوسیما و مرکز ملی فضای مجازی به بیان دیدگاههای خود پرداختند.