شماري از بازماندگان تيراندازي مرگبار دبيرستاني در فلوريداي آمريکا در مقابل کنگره ايالتي فلوريدا تظاهرات کردند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، به نقل از سي ان ان؛ دانش آموزاني که از حادثه ي تيراندازي در فلوريدا جان سالم به در بردند در ديدار با گروهي از قانونگذاران و خانواده هاي قربانيان حادثه، ضمن تاکيد بر اينکه خواهان تغيير از سوي دولتمردان هستند بي اعتمادي و نااميدي شديد خود را از دولت ترامپ اعلام داشته و بيان کردند: « از شنيدن حرف تکراري از زبان دولتمردان خسته شده ايم ، زيرا مي دانيم تغيير در اين کشور شدني نيست.»
يکي از دانش آموزان به نام لورنزو پرادو گفت: « اين حادثه نه تنها به از دست رفتن جان انسان ها ختم شد بلکه اعتماد ما را به دولت نيز از بين برد. ما اعتمادمان را به دولت از دست داده ايم زيرا بارها و بارها شنيده ايم که گفته مي شود هيچ کاري از دست ما ساخته نيست. ديگر از شنيدن چنين حرف هاي خسته شده ايم. زيرا مي دانيم ايجاد تغيير در اين کشور امکان پذير است. حادثه ي غم انگيزي که در دبيرستان ما اتفاق افتاد هرگز نبايد در اين کشور تکرار شود. هرگز.»
تظاهرات در اعتراض به حمل سلاح در آمريکا
آسوشيتدپرس نيز گزارش داد: شماري از بازماندگان تيراندازي مرگبار دبيرستاني در ايالت فلوريداي آمريکا در مقابل کنگره ايالتي فلوريدا تظاهرات کردند.
بيشتر اين افراد دانش آموزان دبيرستاني بودند که تيراندازي در آن رخ داده بود. آنها با تجمع در مقابل کنگره ايالتي فلوريدا، اعتراض خود را به تيراندازي ها در آمريکا نشان دادند.
اين دانش آموزان با تجمع در مقابل کنگره ايالتي فلوريدا خواستار ممنوع شدن اسلحه مدل « اي آر-15 » شدند که در تيراندازي دبيرستان فلوريدا از آن استفاده و باعث کشته شدن هفده نفر شد. اين تظاهرکنندگان تاکيد کردند در صورتي که نتوانند نمايندگان کنگره ايالتي را به تغيير قوانين در زمينه سلاح، متقاعد کنند، در انتخابات ماه نوامبر در صندوق راي تغييرات لازم را ايجاد خواهند کرد.
اين جمعيت تظاهر کننده که شمار آنها به يکصد نفر مي رسيد و عمدتا دانش آموزان دبيرستان استونمن داگلاس در ميان آنان حضور داشتند، عصر روز سه شنبه پس از طي مسير ششصد و چهل کيلومتري ، با سه دستگاه اتوبوس وارد شهر تالاهاسي شدند. اين صد دانش آموز که وارد تالاهاسي شده بودند، خطاب به پانصد دانش آموز و والدين شان که در شهر تالاهاسي ميزبان شان بودند و از آنها استقبال کرده بودند گفتند: براي حفظ جان دانش آموزان مبارزه مي کنند.
آسوشيتدپرس افزود: باوجود اشتياق و عزم دانش آموزان و والدينشان براي ممنوع کردن اسلحه مدل اي آر-15 به نظر مي رسد که آنها نمي توانند در رسيدن به هدفشان موفق شوند.
نمايندگان جمهوريخواه صحبت هاي جدي تري درباره اعمال محدوديت هاي بيشتر در زمينه سلاح را مطرح کرده اند اما به دنبال ممنوعيت کامل اين نوع از سلاح ها نيستند. در واقع اين محدوديت به معني افزايش حداقل سن براي خريد اين نوع سلاح است که به بيست و يک سال خواهد رسيد و از سوي ديگر کار افرادي که علائمي از بيماري هاي رواني دارند براي خريد اين سلاح هاي دشوارتر مي شود هرچند ممکن است به عنوان يک بيمار رواني تشخيص داده نشده باشند.