سومین جلسه ستاد هماهنگی قطارهای نوروزی با حضور مدیران ستادی ذیربط و مدیران مناطق راهآهن بهصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
وی افزود: در سال آینده، بایستی بهسوی برنامهریزی حرکت قطارهای باری در فواصل ثابت زمانی اقدام شود.
خدایی تأکید کرد: برای ارتقا خدماترسانی به مسافران و سیر منظم قطارها، از ۲۰ اسفندهمه طرح های در دست اجرا در محوطه ایستگاهها و امکانات جانبی آن نظیر سالنها، سکوها همچنین مسدودی بلاکها به دلیل عملیات بهسازی و بازسازی و ... بهصورت موقت تعطیل شود.
قائممقام راهآهن افزود: فهرست طرح هایی که تا ۲۰ اسفندآماده بهرهبرداری است، در اختیار دفتر روابط عمومی قرار گیرد تا امور مربوط به برنامهریزی و اطلاعرسانی آنها انجام شود.
معاون مسافری راهآهن نیز در این جلسه گفت: بخش مسافری، ویترین شرکت راهآهن است و این ویترین در روزهای نوروز بیشتر خودنمایی کرده و مردم آن را ارزیابی می کند.
سید حسن موسوی دیزجی ادامه داد: در این راستا باید آمادگی کامل در بخشهای مختلف ریلی اعم از زیربنا، واگن و لکوموتیو وجود داشته باشد تا در ایام نوروز شاهد ایمنی سیر و حرکت و اعزام بهموقع قطارها باشیم.
معاون مسافری تأکید کرد: شرکتهای مسافری بر خدمات ارائهشده نظارت کامل داشته باشند تا در ایام نوروز شاهد ارائه خدمات متفاوت به مسافران و رضایت آنها باشیم.
وی از کمیسیون سوانح مناطق خواستار زیباسازی ورودی ایستگاههای تشکیلاتی و بازدید سالنهای انتظار مسافری، مساجد و نمازخانههاشد.
موسوی همچنین از شرکت های مسافری خواست تاپیشبینی تمهیدات لازم برای سرمای احتمالی در ایام نوروز باشند.
مدیرکل برنامهریزی و نظارت بر خدمات مسافری نیز با ارائه گزارشی از قطارهای در نظر گرفتهشده برای ایام نوروز گفت: در روزهای سفرهای نوروزی، روزانه ۲۴۲ رام قطار پیشبینی شده که رشد ۷/۱۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد.
دبیر ستاد هماهنگی قطارهای نوروزی افزود: در این مدت تعداد صندلی ایجادی روزانه ۸۹۱۸۷ صندلی بوده که رشد ۸/۱۳ درصدی نسبت به مدت مشابه قبل نشان میدهد.
علی کاظمی منش گفت: همه صندلی ایجادی در ایام نوروز یکمیلیون و ۸۷۲ هزار و ۹۲۴ صندلی است که رشد ۸/۱۳ درصدی نسبت به مدت مشابه قبلی دارد.
به گفته کاظمی منش؛ در ایام نوروز روزانه ۱۵۷ رام قطار بینشهری و ۸۵ رام قطار حومهای برای جابجایی مسافرین در نظر گرفته شده است.