به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ، سازمان جهاني بهداشت روز سه شنبه اعلام کرد از اوت سال 2017 ميلادي بيش از 680 هزار نفز از آوارگان مسلمان روهينگيايي از ميانمار وارد بنگلادش شده اند.
سازمان جهاني بهداشت در بيانيه اي که روز سه شنبه منتشر شد اعلام کرد از 25 اوت سال گذشته ميلادي 688 هزار آواره روهينگيا از ميانمار وارد بنگلادش شده اند و به بيش از 200 هزار آواره اي پيوسته اند که پيشتر وارد اين کشور شده بودند.
در بيانيه سازمان جهاني بهداشت همچنين آمده است در اردوگاه هاي استقرار آوارگان در بنگلادش که اين سازمان بزرگترين اردوگاه هاي اسکان آوارگان در جهان مي داند خطر شيوع بيماري وجود دارد و افزايش تلاش ها را براي ارائه خدمات بهداشتي به نزديک به يک و نيم ميليون نفر آواره روهينگيا در منطقه کاکس بازار در بنگلادش خواستار شد .
مدير سازمان جهاني بهداشت در منطقه جنوب شرق آسيا اعلام کرد دولت بنگلادش و برخي نهادها تلاش هاي قابل توجهي را براي جلوگيري از گسترش بيماري هايي همچون وبا و نيز کنترل شيوع بيماري هاي وبا و ديفتري به عمل آورده اند .
وي افزود با وجود اين اقدامات ، مشکلات بسياري همچنان وجود دارد و وسعت اين بحران به اندازه اي است که ادامه تلاش ها و مشارکت همه گروه ها را براي عرضه خدمات بهداشتي به افراد آسيب پذير مي طلبد.
به گزارش خبرگزاري آناتولي از استانبول ، اقليت روهينگيا در ميانمار که بنا بر اعلام سازمان ملل بيشترين آزار و اذيت را در جهان متحمل شده اند از زمان کشته شدن دهها تن از آنها در خشونت هاي ميانمار در سال 2012 به شدت نگران جان خود هستند.
بنا بر اعلام پرشکان بدون مرز ، از 25 اوت تا 24 سپتامبر سال 2017 ميلادي دست کم 9 هزار روهينگيایی در ايالت راخين کشته شده اند.