دومین همایش بین المللی نوروژنتیک در مشهدآغازشد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی، دومین همایش بین المللی نوروژنتیک و دهمین همایش ملی نوروژنتیک، امروز
رئیس انجمن نوروژنتیک ایران در این همایش در خصوص علم ژنتیک در ایران باستان گفت: نیاکان ما از گذشته های دور به مساله انتقال ارثی صفات زن و مرد به جنین اعتقاد داشتند که این افتخارانگیز است.
وی گفت: علم ژنتیک امروزه نیز دریافته که جنین حاصل وارثت از زن و مرد است و صفات مادر و پدر به فرزند منتقل می شود.
دبیر علمی این همایش نیز در مراسم افتتاحیه اظهار کرد: 234 مقاله علمی در حوزه ژنتیک و نوروژنتیک به این همایش ارسال شد که 229 مقاله پذیرفته و به صورت سخنرانی و پوستر ارائه می شود.
مرتضی سعیدی افزود: در این همایش سه روزه با حضور متخصصان داخلی و خارجی علم نوروژنتیک اساس بیماریهای ژنتیکی در کودکان و تازه های نوروژنتیک مورد بحث قرار می گیرد.
وی ادامه داد: این همایش با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و جهاد دانشگاهی مشهد، انجمن نوروژنتیک ایران و خراسان برنامه ریزی شده است.
نوروژنتیک علمی متشکل از دو رشته نورولوژی و ژنتیک است. بسیاری از بیماریهای نوروژنتیکی میتوانند پایه ژنتیکی داشته باشند، برخی از بیماریها مانند متابولیک عصبی ارثی، نوروماسکولار، صرع و ام اس از جمله بیماریهایی هستند که منشاء ژنتیکی دارند.
نخستین انجمن نوروژنتیک جهان را پزشکان و دانشمندان آلمانی در سال 1994 از اجتماع کلیه رشته هایی که با ژنتیک فیزیولوژی طبیعی و غیرطبیعی اعصاب سر و کار دارد، تشکیل داده و تاسیس کردند.