نتایج موفق کارگزاری الکترود عمقی مغز (DBS) در شیراز
بیمار مبتلا به اختلالات حرکتی مقاوم به درمان پس از کارگزاری الکترود عمقی در مغز به زندگی عادی بازگشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بیماران مبتلا به اختلالات حرکتی مقاوم به درمان شامل پارکینسون، لرزشهای مقاوم به درمان، دیستونیها (حرکات چرخشی غیر ارادی)، پس از درمان در مرکز آموزشی درمانی نمازی به زندگی عادی برمی گردند.
به گفته دکتر احمد سلطانی جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات، فلوشیپ جراحی فانکشنال و استریوتاکسی ، در آخرین جراحی که توسط تیم پزشکی در اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی نمازی انجام گرفت خانم جوانی به دلیل لرزش شدید دست مقاوم به درمان تحت عمل جراحی قرار گرفت که با توقف لرزش دست به زندگی عادی برگشت.
وی ادامه داد : انجام این نوع اعمال جراحی نیاز به کار تیمی بدون نقص دارد و هر مرحله از این درمان میبایست در مسیر کاملا صحیح پیش برود و اختلال در هر مرحله باعث شکست در زنجیره درمان خواهد شد.
دکتر سلطانی افزود: از این رو دریافت نتایج خوب مستلزم رعایت نکات متعدد و ظریف توسط تمامى همکاران تیم درمانى است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با همکارى اساتید مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیمارستان نمازى و بخش جراحی اعصاب، بستر لازم برای انجام این عمل جراحی بر اساس آخرین استانداردهای روز جهانى در مرکز آموزشی درمانی نمازی شیراز از مدتها قبل فراهم شده و خوشبختانه کار تیمی با گروههای نورولوژی و مرکز تحقیقات علوم اعصاب همراه با تجربه و مهارت این تیم منجر به دستیابى نتایج مطلوب در درمان بیماران با اختلالات حرکتی شده است.