به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما، یک دختر بلاگر ایرانی - آمریکایی در تلویزیون آمریکا سیاست خارجی این کشور را در خاورمیانه (غرب آسیا) زیر سؤال برد.
به گزارش شبکه تلویزیونی راشا تودی، مجری این شبکه ابتدا گفت: هدی کاتبی، بلاگر ایرانی-آمریکایی، که معمولاً درباره مسائل مد لباس اظهارنظر میکند، در برنامهای تلویزیونی در آمریکا ناگهان با سؤالهایی درباره بلندپروازیهای هستهای ایران روبرو شد. این در حالی است که وی این سؤال را به خودِ مجری آن شبکه آمریکایی برگرداند و سیاست خارجی آمریکا و حضور بی مورد آن را در منطقه، زیر سؤال برد.
مجری آن شبکه آمریکایی بدون هیچ مقدمهای ناگهان خطاب به هدی کاتبی گفت: بیایید درباره سلاحهای هستهای صحبت کنیم. هدی کاتبی از فرط تعجب از شنیدن این سؤال، خنده اش گرفت. مجری آمریکایی افزود: برخی از بینندگان ما ممکن است بگویند ما نمیتوانیم به ایران اعتماد کنیم. نظر شما در این رابطه چیست؟ هدی کاتبی پاسخ داد: فکر میکنم ما به این کشور (آمریکا) نمیتوانیم اعتماد کنیم. منظورم این است که این کشور بر سر اکثر کشورهای خاورمیانه چه آورده است؟!
مجری راشا تودی افزود: مجری آن شبکه آمریکایی سپس به هدی کاتبی گفت: شما شبیه یک آمریکایی صحبت نمیکنید، زیرا سیاست خارجی واشنگتن را زیر سؤال میبرید.
هدی کاتبی در گفتگوی اختصاصی با مجری راشا تودی، در این خصوص گفت: من از سؤال (آن مجری آمریکایی) واقعاً شوکه شدم (چون به موضوع بحث هیچ ربطی نداشت). علت آن این است که مسلمانان در آمریکا باید مدام ثابت کنند به اندازهی کافی آمریکایی هستند تا سزاوار احترام دیگران باشند و سزاوار این باشند که کشورشان بمباران نشود و ورودشان به آمریکا نیز ممنوع نشود. این در حالی است که این کشور (آمریکا) و سایر کشورهای غربی در این مسئله (بمباران کشورها) در خاورمیانه دخیل هستند. به محض این که ما (مسلمانان) از دولت (آمریکا) برای کارهایی که واقعاً انجام داده است، انتقاد کنیم، به ما انگ غیرآمریکایی بودن میزنند.
مجری این شبکه سپس برخی از پیامهای متعددی را که بسیاری از مردم در شبکههای اجتماعی-اینترنتی در حمایت از هدی کاتبی بارگذاری کرده اند، پخش کرد.
هدی کاتبی در ادامه مصاحبهاش با راشا تودی افزود: متأسفانه، بعد از آن مصاحبه (با شبکه آمریکایی) من از نحوهی برخورد (آن مجری آمریکایی با خودم) چندان متعجب نشدم، زیرا مسلمانان و افراد رنگین پوست در آمریکا و در سراسر غرب، مدام در موقعیتهایی قرار داده میشوند که باید پاسخگوی سیاستهای دولتهای کشورهای زادگاه خود باشند و از سوی دیگر باید کورکورانه و بدون هیچ قید و شرطی، وفاداری خود را به این کشور (آمریکا) اعلام کنند و این در حالی است که آمریکا ممکن است در خشونتهایی که در کشورهای ما رخ میدهد، دخیل باشد.
هدی کاتبی افزود: به نظر من، این نوعی از تهاجماتِ کوچکِ مخفی و نهفته است که هر روزه برای مسلمانان و رنگین پوستان در آمریکا اتفاق میافتد. من صرفاً خوش اقبال بودم که آن مصاحبه به صورت زنده پخش میشد و من توانستم آن را ضبط و در شبکه جهانی اینترنت (برای مشاهدهی همه) به صورت آنلاین بارگذاری کنم. این نوع تهاجماتِ کوچک به مسلمانان و رنگین پوستان در جامعه آمریکا، کاملاً عادی جلوه داده میشود. آنچه مرا از این موضوع که عده بسیار زیادی در شبکه اینترنت مطالبی را که من بارگذاری کرده بودم، مشاهده و از من اعلام حمایت کردند، خوشحال میکند و قدردانِ آن هستم، این است که مردم (در کشورهای غربی) هماکنون در حال بپاخاستن هستند و میگویند: اینگونه حملات کوچک (به مسلمانان و سیاهپوستان) نباید برای ما امری طبیعی و عادی باشد، زیرا این کاری صحیح نیست و ما نباید اجازه دهیم چنین اتفاقاتی رخ دهد.