کشف شبکه اي از تونل هاي داعش در ديرالزور سوريه
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما، نیروهای ارتش سوریه در جریان پاکسازی مناطقی که پیش از این تحت اشغال تروریستهای تکفیری صهیونیستی داعش بود، شبکه گستردهای از تونلهای زیرزمینی را کشف کردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، ارتش سوریه شبکه جدیدی از تونلهای زیرزمینی تروریستهای داعش را در مناطقی از حومه جنوب شرقی دیرالزور کشف کرد.
منابع نظامی سوری اعلام کردند یکی از تونلهای کشف شده دویست متر طول دارد و حاوی شانزده اتاقک است که سرکردههای عناصر تروریست داعش در آنها پناه میگرفتند.
یکی از فرماندهان نظامی سوری گفت: نیروهای ما در جریان پاکسازی مناطق، شبکه گستردهای از تونل ها را کشف کردند که عناصر تروریست داعش آنها را حفر کرده بودند. در این تونلها مقادیر زیادی سلاح و مهمات به جای مانده از تروریستهای داعش، کشف و ضبط شده است.
یکی از دیگر نظامیان ارتش سوریه گفت: این تونلها بسیار پیچیده هستند و حتی شبکه برق رسانی هم در آنها وجود دارد.