جمهوري اسلامي ايران به عنوان يكي از كشورهاي پيشرو در زمينه ي فناوري نانو, براي يازدهمين دوره متوالي به اين نمايشگاه دعوت شد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از توکيو؛ هفدهمين نمايشگاه فناوري نانو ژاپن در محل نمايشگاه بين المللي توکيو برگزار شد.
نمايشگاه فناوري نانو توکيو که از 25 تا 27 بهمن 1396 در شهر توکيو کشور ژاپن برگزار شد، از بزرگترين رويدادهاي مرتبط با فناوري نانو در شرق آسيا و جهان است.
اين نمايشگاه اتفاقي مهم در زمينه توليد Hi-Tech است زيرا با توجه به سير تکاملي فناوري نانو، کابردهاي آن در زمينه هاي مختلف گسترش يافته است و تقريبا همه ي زمينه هاي زندگي انسان را در برگرفته است.
هم اکنون محصولات و فناوري هايي که بر اساس فناوري نانو هستند در زمينه هايي مثل فناوري اطلاعات، الکترونيک، دارو و سلامت، بيوتکنولوژي و مسائل محيطي و انرژي کاربردهاي فراوان دارند. در نمايشگاه فناوري نانو ژاپن، همه فناوري ها و محصولات پيشرفته در زمينه هاي مختلف مثل نانومواد، ريز پردازشگرها و ديگر زمينه هاي اندازه گيري و سنجش در يک جا جمع مي شوند.
در اين نمايشگاه علاوه بر ارائه توليدات پيشرفته، سمپوزيوم هاي تخصصي مختلفي از جمله سمپوزيوم نانوفيبرهاي سلولوزي (Cellulose nanofibers) ، سمپوزيوم گرافن (Graphene Special)، اطلاعات موادي (Materials Informatics) و نانوتکنولوژي زيستي (Life Nanotechnology) برگزارشد .
جمهوري اسلامي ايران به عنوان يكي از كشورهاي پيشرو در زمينه ي فناوري نانو, براي يازدهمين دوره متوالي براي حضور در اين نمايشگاه دعوت شد و پنج شرکت به نمايندگي از شرکت هاي دانش بنيان ايراني با هدف معرفي آخرين دستاورد هاي کشوردر اين نمايشگاه بين المللي حضور يافتند.
امسال در حدود 50 هزار نفر از نمايشگاه 2018 نانو تک ژاپن بازديد کردند.
از مدرسه ايرانيان توکيو نيز دانش آموزان مقطع متوسطه اول و دوم به همراه دبيران خود از نمايشگاه فناوري نانو بازديد کردند.
بازديدکنندگان ژاپني و شرکت هاي خارجي همانند سال هاي گذشته از غرفه ايران که با هدف معرفي آخرين دستاورد هاي کشورمان ، حضور دارند ، استقبال کردند.
مصاحبه ها:
1-حامد افشاري- مدير تجاري سازي فناوري نانو
2-علي بيت اللهي- مدير روابط بين الملل و کميته استاندارد ستاد فناوري نانو
3- مهسا وکيلي- مدير تحقيق و توليد شرکت نانوپارس اسپادانا