پوکی استخوان و بیماریهایی مانند آرتروز بهویژه در زنان شیوعی گسترده دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،مرکز اصفهان ؛ در طب سنتی ایرانی - اسلامی راهکارهای مختلف و سادهای برای پیشگیری یا درمان بیماریها وجود دارد . سنجد یکی از خوراکیهای شگفتانگیزاست .
سنجد برای ترمیم شکستگی، ترک استخوان و پوکی استخوان بینظیر است؛ پودر هسته آن، غضروفساز است و برای ترمیم مفاصل و کمردرد با شیر استفاده می شود.
سنجد، عفونت ریه را خشک و آبآوری ششها را درمان و کمبود ویتامین C بدن را رفع میکند.
این میوه خاصیت آنتیاکسیدانی بسیار قوی دارد و با داشتن ویتامین K به نبرد سموم معده و روده میرود.
سنجد سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ زیرا هم جلوی پوکی استخوان را میگیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت کرده و سردردهای میگرنی را درمان میکند ، فراموشی آلزایمر را کاهش داده و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیرخوار میشود.
مصرف روزانه یک قاشق غذا خوری پودر سنجد با شیر به همراه یک قاشق غذا خوری عسل مکمل درمانی مناسبی برای مبارزه با پوکی استخوان و آلزایمر است.