نتایج تحقیقات نشان داده است که دارچین و زنجبیل در درمان دیابت مؤثرند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، ادویهها و چاشنیهایی نظیر دارچین و زنجبیل با افزایش حساسیت سلولها نسبت به انسولین، به درمان دیابت کمک میکنند.
در تحقیقی که صورت گرفته است،مشخص شده که مقاومت بدن نسبت به انسولین زمانی رخ میدهد که گیرنده نسبت به انسولین پاسخ ضعیف دهد که آن هم در اثر نارسایی سلول در جذب ذرات گلوکز خون پدید می آید.
بنا به تحقیقات مصرف روزانه یک گرم دارچین، سطوح گلوکز در دیابتیها را تا 30 درصد کاهش میدهد زیرا این چاشنی موجب افزایش حساسیت سلول نسبت به انسولین میشود.
زنجبیل نیز به طور مشابهی موجب افزایش حساسیت سلول نسبت به انسولین شده و به طور کل این چاشنیها به علت آنکه حاوی میزان زیادی از آنتیاکسیدانها هستند از عوارض دیابت به وسیله کاهش اکسیدانهای ناشی از مصرف چربیها جلوگیری میکنند.