نشست تخصصی استانداران استان سمنان از سال 1357 تاکنون در سمنان برگزار شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، 16 استاندار از 29 استاندار سمنان از زمان پیروزی انقلاب تاکنون در این جلسه حضور داشتند و مسائل ، مشکلات و ظرفیت های بخشهای صنعت و معدن، گردشگری، نوسازی ناوگان شهری و بین شهری و بافتهای فرسوده، احیای بافت های تاریخی ، مدیریت مصرف آب را بررسی و برای توسعه و پیشرفت استان سمنان راهکار دادند .
نماینده ولی فقیه در استان در این نشست گفت: پرداختن به مشکلات مردم ضروری بوده و مسوولان دستگاه های اجرایی رفع گرفتاری آحاد جامعه را در اولویت کارها قرار دهند.
آیتالله سید محمد شاهچراغی تقوا را مهمترین عامل بازدارنده از گناهان برشمرد و افزود: داشتن تقوا و ارائه خدمت صادقانه به مردم را از ضروریات کارهای مدیریتی بیان کرد.
اسماعیل نجار رییس مجمع استاندران استان سمنان نیز ، ظرفیت های این استان در بخشهای مختلف را برشمرد و گفت: برای پیشرفت و آبادانی این استان باید از همه ظرفیتهای موجود به نحو مطلوب بهره برداری شود.
طاهری دبیر مجمع استانداران نیز بیکاری و ایجاد اشتغال را مهمترین دغدغه در کشور عنوان کرد و افزود: استفاده از تجربیات مدیران در رفع مشکلات استانهای نق بسزایی دارد.
کاتب نماینده مردم شهرستانهای گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی هم داشتن نگاه توسعه ای و استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی را در الویت تحقق اهداف بیان کرد.
استاندار سمنان هم با تاکید بر ضرورت استفاده از تجربیات استانداران سابق، گفت : ایجاد بانک اطلاعاتی و بهرهمندی از تجربیات این نیروها اقدام مثبتی است که به توسعه استان میانجامد.
سیدشهابالدین چاوشی افزود : نیروهای متخصص از سرمایههای کشورند که باید با تکیه بر تجربیات آنها و واگذاری امور به جوانان در راه توسعه و پیشرفت گام برداریم.
سید شهاب الدین چاوشی با طرح این سوال که اگر دوباره استاندار سمنان باشید پرداختن به چه مسألهای را اولویت فعالیت خود قرار میدهید، از استانداران خواست تا نقطه نظرات خود را بیان کنند.
محمدرضا خباز استاندار سابق سمنان تشویق و ترغیب سرمایهگذاران بخش خصوصی را از راهبردهای اساسی توسعه اقتصادی استان برشمرد و خاطرنشان کرد: اداره کشور در شرایط کنونی با اعتبارات دولتی میسر نیست و هر مدیری که به دنبال عمران و آبادی است باید به ترغیب سرمایهگذران بخش خصوصی بپردازد.
محمد حسن اصغرنیا از دیگر استانداران سمنان بر حل ریشهای مشکلات و ثبات مدیریت تأکید کرد و گفت: رفع دعواهای درون سازمانی، راه را برای پرداختن به مشکلات مردم و کم شدن گرههای کشور باز میکند.
محمدباقر نویسی استاندار سال 67 سمنان به ضرورت توسعه اقتصادی اشاره و خاطرنشان کرد: اگر تولید ثروت نباشد کشور و مردم با مشکلات عدیده ای مواجه خواهند شد.
حمید طهایی از دیگر استانداران سمنان بکارگیری 20 درصد از دانش آموختگان دانشگاهی را در توسعه کشور موثر دانست و بر توسعه پارکهای علم و فناوری، انتقال آب خزر به فلات مرکزی و توسعه گردشگری تأکید کرد.
سید محمود میرلوحی استاندارسابق سمنان با طرح این سوال که چرا استان سمنان نتوانسته جذب مهاجر کند و جمعیت آن ثابت ماند، تلاش برای نمادسازی استان سمنان را موثر دانست و گفت : بکارگیری اصولی ظرفیتهای استان و فراهم کردن بستر سرمایهگذاری میتواند راه برون رفت از مشکلات فعلی باشد.
مجمع استانداران سمنان ، مجمع غیردولتی و غیرانتفاعی است که سال 84 به ثبت رسید و در استان سمنان برای بار سوم این مجمع تشکیل شده است.