معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی گفت: با توجه به خط اعتباری کشور اتریش برای ایران مصوب شده است از محل این اعتبارات برای پیستهای اسکی تجهیزات لازم خریداری شود.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه پس از برجام، هیئتهای مختلفی به کشور آمده اند، گفت: هیئتی که امروز در این جلسه حضور دارند به حوزه گردشگری و ورزشهای کوهستانی مانند اسکی ابراز علاقه کرده اند که قرار است درباره آن مذاکره کنند.
اوحدی افزود: با توجه به خط اعتباری کشور اتریش برای جمهوری اسلامی ایران مصوب شده است از محل این اعتبارات برای پیستهای اسکی و تله کابینهای کشور همچون نمک آبرود تجهیزات لازم خریداری شود.
معرفی ۳۲۵ طرح تسهیلات اقامتی در سامانه بهین یاب
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در یک ماه اخیر موفق شدیم ۳۲۵ طرح در زمینه تسهیلات اقامتی و گردشگری را در سامانه بهین یاب معرفی کنیم.
اوحدی افزود: بعد از دو سال تلاش برای نخستین بار سازمان میراث توانست به سامانه بهین یاب وزارت صنعت وارد شود.
وی گفت: در این سامانه طرحهای عمرانی که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند معرفی میشوند و از محل ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبارات مصوب برای تکمیل طرحها استفاده میکنند.
اوحدی افزود: معرفی ۳۲۵ طرح در حوزه تسهیلات اقامتی و گردشگری در این سامانه خبر خوبی برای فعالان صنعت گردشگری است.
سرمایهگذاری هیئت اتریشی در گردشگری کوهستان ایران
معاون سرمایهگذاری و برنامهریزی سازمان میراثفرهنگی گفت: تلاش میکنیم به کمک ظرفیتهای خوب کشورمان در عرصه گردشگری ورزشی و کوهستانی، ورود ۲۰ میلیون گردشگر به ایران در افق ۱۴۰۴، محقق شود.
اوحدی افزود: تاکنون هشت کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و اتریش تشکیل شده و یکی از شش کارگروهی که پیرو این کمیسیونها شکل گرفته کارگروه حوزه گردشگری است.
وی با بیان اینکه نهمین جلسه کمیسیون مشترک در وین برگزار میشود، گفت: حضور هیئت اتریشی در ایران میتواند سرفصل جدیدی در حوزه سرمایهگذاری و برنامههای مشترک این دو کشور ایجاد کند.
اوحدی افزود: در سند ملی جهانگردی تأکید شده است که برای رسیدن به ۲۰ میلیون گردشگر باید ۴۰۰ هتل چهار و پنج ستاره در ایران به بهرهبرداری برسد.
وی با بیان اینکه یکی از فاکتورهای جدی برای سرمایهگذاری یک کشور در کشوری دیگر وجود امنیت و ثبات است، گفت: در کنار تمام جاذبههای کشور، وجود امنیت در کشور بهعنوان مزیتی قابل توجه میتواند در جلب و جذب سرمایهگذاری مؤثر باشد.
اوحدی با اشاره به اینکه قوانین جذب سرمایهگذاری خارجی در ایران جزء به روزترین قوانین سرمایهگذاری در جهان است، افزود: بهطور مثال شرکتها و سرمایهگذارانی که در ایران سرمایهگذاری میکنند از خدمات بیمهای بسیار خوبی برخوردار هستند.
معاون سرمایهگذاری و برنامهریزی سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گفت: معافیتهای مالیاتی برای سرمایهگذاران خارجی، یکی دیگر از قوانین حمایتی برای سرمایهگذاری خارجی است و معافیت مالیاتی در مناطق برخوردار ۱۰ سال و درمناطق کم برخوردار ۱۳ سال بعد از بهرهبرداری برای سرمایهگذاران خارجی برقرار خواهد بود.
اوحدی تاکید کرد: بخش عظیمی از ظرفیتهای ورزشهای کوهستانی ما در این مناطق کمبرخوردار قرار دارند.
وی افزود: دولت جمهوری اسلامی ایران تضمین اصل و سود سرمایهگذار را به ارز خارجی نیز در هر زمان به سرمایهگذاران اعطا میکند.
اوحدی گفت: در صورت هرگونه سوءتفاهم بین کشور سرمایهگذار و طرف ایرانی، امکان طرح مسئله در دادگاههای بینالمللی نیز فراهم شده است و در شرایطی که شرکت خارجی برای سرمایهگذاری در ایران وجود داشته باشد، دولت جمهوری اسلامی ایران زمینههای لازم را برای مالکیت زمین فراهم کرده است.
اوحدی افزود: به کمک برگزاری چنین نشستهایی و اشتراکگذاری ایدهها، میتوان ظرفیتهای گردشگری ایران بهویژه در حوزه گردشگری کوهستان را توسعه داد.